Nejlépe LGTB dívčího vzhledu. (třeba i muž LGTB) Dále se doporučuje znalost anglického jazyka. Vlastnosti: umět kývat hlavou, umět chválit Evropskou unii, vždy zdůrazňovat, že lesbická žena je víc než žena, že gay je víc než muž, správně rozlišovat kriminalitu menšin a majority s důrazem, že statistika je rasismus a kdo bude chtít prověřování dávek a kriminality dle národnosti a rasové příslušnosti je větší zločinec, než nacisti s koncentráky. A zdůrazňovat, že žena - muž LGTB je víc než člověk (jsou vlastně dva) a proto si zaslouží větší plat i za méně práce. Navrátilová - ženamuž tenistka to už dokázala a to je zářný příklad.

Z této role nikdy nevypadnout ani v soukromí a pokud s někým lomcuje vztek za nepořádek, ulevit si vždy sprostě na to správnou stranu, protože opačně je to trestné. Nebo znamená výhazov. Dále znát světové strany a vědět, který směr je v kterém roce správný. Nechválit východ, když se má chválit západ a nechválit západ, když se má chválit východ. Nyní platí druhá verze a vždy je třeba si pamatovat, který je rok, protože toto se vždy po určité době mění.

A pak je zde ještě jeden důležitý aspekt: hovořit se správnými lidmi a nikdy se neukazovat s nesprávnými lidmi. Správně rozeznat, v kterém roce je ten správný a zasloužilý a vždy další rok toto přehodnotit. Často se stává, že ten hodný je v sudých létech zlý a ten zlý je v sudých létech dobrý. Proto je dobré mít po ruce dvostranná fota a vždy ukazovat tu správnou stranu. Pak je budoucnost zajištěna a není se čeho bát.

Prostě to hlavně nepoplést a světlé zítřky jsou na obzoru.