Vážení čtenáři, děkujeme vám i za to, že si nevypínáte reklamy a tím nám pomáháte platit služby, které každý web na internetu platit musí.

A zatímco mainstreamová špína nás osočuje, jak jsme finančně napojeni na jakési rozvědky, cinkající milióny rublů, lze snadno dokázat, že mediální stoka lže. Proto nejen v České televizi dokáže řvát, ale oficiálně toto neoznámí. Ví, že by v žalobách těžce prodělali a navíc by občané České republiky zjistili, jaká je skutečnost.

 

Proto vše novinářská žumpa popisuje tak, že to sice pravděpodobné je, ale možná a asi.

 

Oni vědí, že takto vyslovené obvinění není trestně postihnutelné, zatímco za přímé obvinění by utržili ostudu a ještě by vyplatili milióńy. Že, pane Rosí z Newsroom 24 a další.

V podstatě vaše peníze jdou do nákupu nutného, abychom neplatili vše ze svého. A čas věnujeme zadarmo, protože máme svou vlast a naše spoluobčany rádi a snažíme se popisovat vše upřímně tak, aby občan České republiky neostrouhal stejně jako když nás západ zavalil cukrem, umělým masem a chemií, kterou u sebe nemohl udat, protože tam si to nedovolí a současně zlikvidoval tu část výroby, která byla kvalitní.

Třeba cukrovary či vepřové a hovězí...

Petr Pokorný