Vytisknout

Je přímo za nařčení a obvinění, že Veškrnová - Havlová měla pohlavní styk s milencem chvíli před smrtí Václava Havla ve Františkových lázních! V tom smyslu vyznělo přímo obvinění!

 

Což je diametrální rozdíl od spekulací a názoru!

 

Zde přímo autorka křivě obvinila (údajně tam Veškrnová - Havlová vůbec nebyla) z toho, co se nejen nestalo, ale údajně se ani stát nemohlo, což měla autorka vědět. Přesto to napsala jako fakt a ve státě se o tom hodně mluvilo.

 

Zde je důkaz:

Článek nazvaný "Skandální zvěsti o Dáše Havlové. Šokující nařčení - Tajné rande v lázních" uvádí, že Havlová dorazila 16. prosince 2011, tedy jen dva dny před Havlovou smrtí, společně s milencem do zamluveného hotelu ve Františkových Lázních. Sama Havlová u soudu již dříve popřela, že by ve Františkových Lázních v uplynulých letech vůbec byla. Ani hotel, který je v článku zmíněn, prý nezná. Její verzi podpořily také sestry boromejky, které se o Havla staraly před jeho smrtí. Podle nich byla Havlová dva dny před skonem svého manžela s vnučkami, protože exprezident nechtěl, aby za ním v bouřce jela.

Pokud tam skutečně nebyla a autorka nedala možnost toto vyvrátit, protože to bylo popsáno jako fakt, trest je zasloužený. Aféra to byla obrovská. Zde byla Veškrnová - Havlová skutečně poškozena.

Věřme, že to není závislé pouze ně jakési domněnce, ale důkazy, že tam Veškrnová - Havlová nebyla jsou jednoznačné. JEDNOZNAČNÉ! V opačném případě by to byla pro justici katastrofa, zjistilo by se, že svědci lhali a soudkyně na to přistoupila.