Vytisknout

Žádný: má obě nohy stejné, zvlášť tu levou... A tak jako to má logiku teprve až po tom, co známe důvod: šli jsme k volbám a byl výběr mezi "komunistou a komunistou", tak je stejné, jako když Moravec, kterému patří Česká televize a dělá si tam co chce...

 

Pozve si dva lidi, kteří se podílejí na demontáži demokracie v České republice: spacák Ruml, co obsadil Českou televizi v roce 2000 a dosadil tam partu kolem Václava Moravce a sudího Chovance, který vytvořil na ministerstvu vnitra Lidové milice, aby lidem zavřel ústa!

 

Divné je, že všichni létají pro "noty" k tajným službám, útočícím na prezidenta Trumpa. K těm samým, co dříve byli nohsledi Obamy a Clintonové!

(Naposledy opět v USA sudí Chovanec, spolupracovník Evropských hodnot v lustracích občanů České republiky!)

 

A Česká televize nepřetržitě probírá Babiše, aniž se může bránit, aniž může oponovat. Nebo pozve několik oponentů, kteří do něj šijí a pak osočí Babiše, že nadává.

 

Prezident Zeman vždy u politiků prosazoval presumci viny. V okamžiku, kdy to státní zástupci totálně zneužili ( Kde jsou kila zlata a milióny zabavené Nagyové - dnešní Nečasové? Kde je trestný čin Kocourka z ODS, kterého zesměšnili a ten nakonec odešel, i když nic neprovedl a byl pouze osočen? A co Parkanová? A můžeme pokračovat) Jak pracuje justice, když deset let údajný trestný čin "Čapí hnízdo" nikdo nedošetřil a když Chovanec a ČSSD zjistila, že se jejich volební preference včetně TOP 09 hroutí, měsíc před volbama je rozesláno obvinění.

 

Vážně je toto demokracie?

A pozor, není to naše obhajoba ANO a Babiše - viz Velký průzkum, proč Babiš a jeho ANO suverénně vyhrává: budete v šoku!

 

 Mimochodem, člen ODS Ruml obvinil ODS z tajného konta a když měl předložit důkazy, musel přiznat, že neví nic, že jenom lhal: dnes se emericky říká, že vypustil HOAX a fake news a proto je to dens vážený občan pražské kavárny - neboli vážený host Václava Moravce!

 

To je ta americká demokracie 21.století! To jsme vážně chtěli?