Vytisknout

Kdyby byl Trump silný prezident, rozprášil by tyto dvě instituce do základu, protože americkému lidu jsou naprosto k ničemu. Dokonce to někdy vypadá, že naopak jdou tyto dvě prapodivné instituce proti americkému lidu a jsou to státy ve státě. Kam jsi šla, americká svobodo a demokracie?

 

Je otázkou, jak hluboce mají v krvi namočeny ruce i Clintonová, Madeleine Albrightová společně se Sorosem, kdy ruku v ruce byly propojeny strany s Bushem či Obamou. A jen Bůh ví, zda už v tom nejel i Reagan. Nové a nové informace jsou stále více zarážející a ohromující.

Masáž proti prezidentu Trumpovi už nabírá velikosti Shakespeareových her, velký pšouk zaneřádil veřejnoprávní instituce a Šemík Orwella řehtá pohřební píseň. Zeměkoule upadla na záda a logika je na východě, zatímco úpadek, negramotnost a dluhy na západě. A na tuto zvrácenost stačilo půl století.

Česká televize nám nabízí hrůzostrašnou historku, jak rubl drtí americké sociální sítě  a fanatičtí američtí senátoři řvou, že dokonce rubl už zničil celou americkou zem. Že USA jsou tak slaboučtí, že stačí 100 000 dolarů v rublech vhodit do amerických sociálních sítí a v 50 státech USA je volební Armagedon.

 

Ale pokud je to pravda, tak ruská píseň z roku 2016 se stala v roce 2017 skutečností:

 

Evropské hodnoty se tomu děsivě vysmívaly a horizontální lezci nám předkládali teze, že Rusko je už několik minut před ekonomickou katastrofou.

Byl to hoax a fake news. Demokratičtí senátoři v USA  nyní přiznávají: dolar už neznamená nic. Stačí pár rublíků a americký systém se zhroutil jak teserakt.

 

Ruský rubl zničil americký dolar a USA se hroutí, řval i demokratický senátor Franken na hvězdy ze Silicon Valley.

 

A amplióny propagandistiky z České televize ječí, že i Sever proti Jihu a etnické boje bývalých otroků v USA vyprovokoval Putin a ruské diverzní síly.

 

 Blbost zvítězila!

 Horizont 24 ukazuje zoufalého, vytřeštěného Marka Zuckerberga, který naprosto nechápe, jak mohlo pár tisíc rublů ovlivnit milióny Američanů - vysoce vzdělaný národ, kterým svět nesahá ani po kotníky.

 

Z Marka Zuckerberga vyzařuje přímo deprese, jak mohl rublík zničit technologická centra, když Wall Street hlásal, že Rusko už v roce 2017 nebude existovat, protože finální Putinovu krizi nepřežije.

Něco je asi v maistreamovém zpravodajství a poskocích Demokratické strany v USA přímo zhovadilé: vážně je rubl tak silný a Američani pouze tupé stádo, že s nimi pár stovek inzerátů zamává? Nebo se ztrouchnivělý americký systém hroutí a jsou to poslední výlevy jako když končila státostrana KSČ v roce 1989?

Selský rozum však spíše říká, že CIA a FBI aby si zachránily kůži, vypustily velký pšouk a vyprovokovaly feministky, aby jim v pšoukání pomohly. Hon na čaroděje (všichni bílí muži) se rozjel ještě s větší intenzitou a nějaký islámský šílenec, který zabíjí lidi přímo v srdci New Yorku, je proti tomu jenom epizodka: tam chcípají nějací lidé, kdežto americkým tajným službám za podvody jde o kejhák a vykopnutí. A to je prý daleko víc...