Vytisknout

Že prapodivné webové řetezce začaly ovládat internet si všímá stále více lidí. Nikdo neví, kdo ty klony platí, kdo platí redaktory, kdo platí systémy, když normálně web neuživí ani jednoho redaktora + náklady. Tedy kvalitního redaktora. Kteří to jsou a zda ještě jsou? Živí je korupce? To už je jiná otázka. Jedno je jisté. Od nepaměti. Vždy byli nejvíce placeni nositelé ohnutých hřbetů. Než se změnila politická konstelace. Než vítěz byl poražený a poražený vítězem!  Kardinál Armand-Jean du Plessis de Richelieu budiž důkazem...

 

Kdo to řídí?

 

A co neuvěřitelné množství klonů údajných hlídačů? Kdo ohlídá hlídače? Že většina vznikla nedávno, když malé weby začaly pronikat do podvodů veřejnoprávních demagogií?

 

Tomio Okamura zaútočil na server HlídacíPes.org, označil jej za podvodný a napojený na finance George Sorose.

Provozovatel serveru, tedy Ústav nezávislé žurnalistiky, se rozhodl Okamuru zažalovat.

Kéž by zažaloval Tomio Okamuru skutečně!

Nechť ukáže, jak je nezávislý!

Vše bude muset u soudu prokázat!

 

Skutečně tvrdí, že je to "ústav nezávislé žurnalistiky". Na kom? OKsystem podporuje Hlídacího psa? Je to ten OKsystem, co je napojen na obrovskou státní zakázku a kde se angažoval Janeček, který také sponzoruje Hlídacíhopsa.org? Jednou je to Janeček, pak Nadační fond Janečka, takže jakýsi propletenec čeho? A dokonce Google, který dělá sám o sobě cenzorní část dotuje toho, který ho má kontrolovat jako údajný hlídací pes? Dokonce jako ústav nezávislé žurnalistiky? Jak a na kom je ústav žurnalistiky nezávislý, když je závislý na těch, co má kontrolovat? Nebo kontroluje jenom ty, co hlídacímu psu za hlídání neplatí?

 

Těch otázek se vynořuje příliš, aby jedině Parlament a následně soud mohl rozplést vztahy, které mohou být čisté, přesto však vypadají příliš podezřelé. Ten propletenec bije přímo do očí!

 

 

Ústav nezávislé žurnalistiky žaluje Tomia Okamuru. Žádá veřejnou omluvu

Za co? Že prý není napojen na Nadaci Open society fund. Zajímavé, když se totiž podíváme na preambuli tohoto "hlídacího psa" vidíme toto:

Spolupracujeme

 

A kde je ta lež? Že nemá nic společného se Sorosem? Co nám říká Wikipedie?

 
 
 
Nadace, Praha, Česko
Nadace Open Society Fund Praha byla založena v Praze v roce 1992 jako součást mezinárodní sítě nadací Open Society Foundations, kterou založil americký investor a filantrop George Soros a která působí ve více než 70 zemích světa. Wikipedie

 

 

Zajímavé: co má společného nezávislá žurnalistika se Sorosem?

 

 
 

 

 

Takže když údajně nezávislý web začne vyhrožovat, že tato tabulka Tomio Okamury je konspirace, provokace a podvod, soudný člověk neví, zda se má smát, či zuřit. Protože to jsou právě tyto řetězce - klony - které převzaly propagandistickou medíální scénu, když veřejnoprávní média začínají selhávat. A zda to je, či není podvod může rozhodnout pouze nezávislý soud. My můžeme pouze nastolovat otázky pravděpodobnosti:

 

A ve vzduchu visí záhadná otázka: kdo ohlídá antikonspirátorské weby, které jsou tak nezávislé, že už jsou schopny vydat za konspiraci to, co sami na svém webu dávají jako reklamu? Tomio Okamuro, pokud by došlo na soud, asi hodně občanů by přišlo ohlídat Hlídacího psa.org, co píše o ostatních a co ve skutečnosti sám je...

 

 P.S. Není zajímavé, že to stejně vidí i část ODS, ANO, komunistů, dokonce už většina občanů této země? Je to jenom náhoda? Jak putují peníze mezi neziskovými organizacemi ve strašidelné výši 16,5 miliardy korun? A proč platíme Českou televizi, která zase přeposílá peníze hlídacímu psu, který ji má kontrolovat? Nebo tvrdí, že za státní peníze jí kontroluje a obviňuje ostatní? Nebo jak vlastně neziskové fondy, co platí další neziskové fondy fungují?

--------------------------------------------------------------------------------------------

 Technický příklad: údajný Hlídací pes.org by měl hlídat "Akci Lithium". O Lithium měl zájem Karel Janeček a byly velké pochybnosti o jeho úsilí a propojení. Hlídací pes.org je sponzorován nejen Sorosem (nebo není?), ale i Karlem Janečkem, jak uvádí v preambuli. Zajímavá hádanka: psal by proti Aeronetu, který údajně kauzu Lithium otevřel, nebo proti donátorům, kterými je živen? Odpovězte si sami. A stále silněji ve vzduchu visí otázka: kdo ohlídá hlídacího psa, když skutečně nezávislých jak na Rusku, donátorech či grantech Evropské unie je nás pouze pár? A jak bude psát Hlídací pes.org o OKsystem v kause ukončení špatně fungující státní správy, když je opět donátorem Hlídacího psa.org a opět je tam zainteresován Karel Janeček a Nadační fond Karla Janečka? A pokud Nadační fond "nezavislého" Janečka zaplatí právníky "nezávislému hlídači" a na druhé straně bude stát obyčejný občan, která pravda bude pravdivější?

 

Donátoři Hlídacího psa.org z preambule

Karel Janeček

http://www.kareljanecek.com/cs-CZ/

Nadační fond pomoci Karla Janečka

https://www.nfpomoci.cz/

Google

https://www.google.ie/intl/cs/grants/

OKsystem, a.s.

http://www.oksystem.com/cz/

 a další...