Vytisknout
Lid obyčejný ne a ne pochopit tu jedinou správnou pravdu, stále si hledá i jinou, a tak je třeba potřít nepohodlné názory. Začíná to sociálními sítěmi a mazáním "hejtů". Skončí to převýchovnými tábory? Guten Tag Frau cenzura!
 

"V Německu od Nového roku platí nový zákon, na jehož základě sociálním sítím hrozí pokuta, pokud nebudou mazat nenávistné komentáře či pomluvy." (iDnes)

 

Zdá se, že problémy se v Německu již nebudou řešit, ale mazat. Hlavně, že Polsko (a tamní údajné ohrožení demokracie) nebo Írán leží všem ryzím "demokratům" a želátkům v žaludku. Nemluvě o Rusku, které je pro ně osinou v zadeli a které může i za upšouknutí sněžného muže. Ale, že v Německu zákonem prakticky zavedli cenzuru, to už většinu EUropských soudruhů nevzrušuje (nebo se možná právě naopak plní jejich vlhké sny?).

Kdo a podle jakých měřítek bude oním Ministerstvem pravdy, cenzorem, majitelem pravdy? S převýchovou naštěstí neuspěli nacisti ani komunisti... pevně věřím, že se to nepodaří ani pseudodemokratickým multikulturním neomarxistům a jejich užitečným idiotům (terminus technicus). Neb každá akce vyvolává reakci... Bohudík.

 

Nesouhlasím s tím co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat.
...Voltaire

Byl hrozný tento stát
když musel jsi se dívat
jak zakázali psát
a zakázali zpívat
a bylo jim to málo
Poručili dětem
modlit se jak si přálo
veličenstvo Kat

... Kryl

 

Není svobody, když člověk píše,
jen co druzí chtějí slyšet.
Není svobody tam,
kde člověk nemůže být sám.
Není svobody a nemůže být,
kde je nekorektní spílat si a klít.
Slunce v duši a metastázím klid...
A s vlky bok po boku výt.

...Vyoral

 

Zveřejněno se souhlasem autora

Tomáš Vyoral

tomasvyoral.blog.idnes.cz