Vytisknout

Nemám rád vtíravý styl – moderátorský exhibicionismus barrandovského Soukupa, Tomio Okamura není můj šálek kávy a nad mnohými výroky místopředsedkyně ODS pravidelně žasnu...

 

Přesto jsem ve čtvrtek vydržel na TV Barrandov sledovat diskusi uvedených dravečků až do úplného konce – duševního vyčerpání. Zásluhu, jako bývalý volič ODS, jednoznačně připisuju paní Alexandře.

Předseda Fiala mě nedokáže nadchnout ani kdybych byl pod práškama a tak jsem úplně poprvé sledoval diskutovat paní místopředsedkyni, kterou doposud znám jen prostřednictvím všelijakých prapodivných výroků.

Rozhodně to ale bylo pořád lepší, nežli ji vidět na živo! Pro bývalého příznivce ODS to byl šok.Ta panička z ODS sice Okamurovi aktivně oponovala, ale s demagogií byla od něj naprosto k nerozeznání...

Po Klausovi, zcela přirozeně, nastal v ODS velikánský sešup. Při troše dobré vůle se dal přežít Topolánek, a až do té nešťastné zamilovanosti i Nečas. Jenže, když jsem sledoval tuhle, pro mne, novou, samolibou tvář ódeesky - nevěřil jsem vlastním očím, jako bych byl uhranutej! Nedokázal jsem to blafání vypnout.

 

Proboha, co to jen z té nešťastné ódeesky udělali?! Tohle už hraničí s hrdelním zločinem!

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz