Vytisknout

Co tvrdí poslankyně z extremistické strany TOP 09 Helena Langšádlová, která byla v roce 2008 v zastupitelstvu Středočeského kraje a byla jedna z těch, kdo pro dotaci na stavbu Čapího hnízda tehdy zvedli ruku?

 

Krajská rada projekty nevyhodnocovala ani nekontrolovala.

„Byly tam stovky takových žádostí, které úřad prověřoval, plus tam byli vždy dva externí hodnotitelé. My jsme pak dostali průměrné číslo, jak byl daný projekt vyhodnocen, a rozhodovali o množství prostředků,“ popsala Langšádlová.

 

Drsné, šílené!

Tento největší podvod století kryl Kalousek, který odmítal předložit náklady na obsluhu dotací. Skutečnou obsluhu dotací - nikoliv na OP Technická pomoc! Teprve nyní vychází obludný systém eurodotací v plné své nahotě najevo! A kdo se další počurá z extremistické strany TOP 09? Bude policie důsledná, nebo v zájmu Evropské unie se vše zamete pod koberec?

Z morálního hlediska by měl sedět Kalousek v kriminálu, až by zčernal. Extremistická TOP 09 by měla být zrušena a každý, kdo se podílel na tomto systému by měl být potrestán vyšší sazbou, než David Rath. Bude mít sílu detektiv Pavel Nevtípil odhalit skutečné zločince, nebo se v této kauze pojede paradoxně po malých rybách?

 

(Chápáno dle zdánlivého trestného činu padesát miliónů proti stům miliard procházejícím evropskými dotacemi)

 

 Stále silněji vychází najevo, že šílené útoky na Babiše a Zemana byly vedeny strachem prapodivných zastánců Evropské unie, kde jsou jednotlivci rozpuštěni mezi STAN, KDU-ČSL  TOP 09. Sta miliard, které plynou mezi stranami a prapodivným systémem, který nelze rozklíčovat. Jedni z toho přímo tyjí, druzí jsou v něm zaháčkovaní. A pokud si propojíme další neuvěřitelnou spojku mezi Kalouskem, Šťávou, Diag Human a záhadným strážcem moráloky Kalvodou, hrůzná odnož vstupu do Evropské unie seobnažuje v plném světle.

Pokud je policie a státní zástupci skutečně nezávislá, půjde po této stopě. Zločiny jsou do očí přímo bijící už od doby, kdy ministr Bojar vyslovil to, co už předtím oznámilo Německo. Přesto si v té evropské kultuře může dovolit jakýsi Šťáva s Kalvodou a přítelem Kalouskem vydírat občany České republiky o desítky miliard.

 

Kruh se pozvolna uzavírá. Kalousek jako ministr financí byl excelentní. Jako člověk je to zrůda. A další a další důkazy propojení s Langšádlovou, schvalováním astronomických dotací a převodů peněz odkrývají jejich skutečnou tvář.

 

DŮKAZY

Písemná žádost o rozkrytí eurodotací ministru Kalouskovi (jeho nástupci)

 

A následovalo

14. 4. 2014 zaslán opětovný dopis na MMR, tentokrát pod vedením ministryně Jourové. Odpověď ředitele odboru Krále v květnu 2014 sice obsahovala odkazy a celkové monitorování výdajů, ale opět nelze dohledat cenu obsluhy dotací a všeho souvisejícího.

 

Detailní analýzou věnující se výdajovým položkám v rámci technické pomoci nedisponujeme! Pokud vás zajímají další informace vztahující se k převodům a úschově evropských prostředků a kolik bylo za ně učiněno výdajů, doporučuji se obrátit na Ministerstvo financí ČR, které je za tuto část zodpovědné.

Tolik dopis ředitele odboru Jana Krále, podepsána min. Jourová.

 

Pohádka o slepičce a kohoutkovi se dostala až do expertní party Kalouska a Jourové a zvrácenost Evropské unie je ve finále. Pak vystoupí pseudodemokratické hvězdy a hlásají, kdo více vypustil HOAXŮ  a Fake Newsů!