Vytisknout

Vize svobody a svobody vyjadřování je pro některé pouze velkohubá fráze. Lze to pochopit u exotického Feriho, kterému v krvi koluje jiná krev. Ale pokud si myslí samozvané pseudodemokratické strany, že veřejnoprávní televize bude papouškovat dalších 18 let jejich zvrácený názor a většina utře huby, tak se hluboce mýlí.

 

Je naprosto odstrašující, že Česká televize věnuje 90% oslavám Evropské internacionály, zatímco deset procent věnuje urážkám a dehonestací těch, co mají jiný názor. A to přesto, že těch s "jiným názorem" se už odhaduje více jak 70%, zatímco prounijní extrémisty adoruje méně jak 30%.

 

 

Kdo jsou ti extrémisté lze také snadno dohledat: místo státním věcem se věnují pouze destrukci, urážkám, špíně a dehonestaci těch, co s touto politickou minoritou nesouhlasí. A vidíme Českou televizi, jak tam defilují stále stejní extrémisté z partičky STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a část ODS s jejich enklávou!

 

18 let drží  tato politicky extremistická skupina Českou televizí  české občany pod krkem!

18 let manipuluje s národem.

Nastal čas tuto špínu vymést do kanálu zapomnění a nastolit opět svobodu a pluralitu.

 

Pan prezident Zeman má naprostou pravdu. Navíc, my nechce této lůze zakázat vstup do České televize, ale aby názorová pluralita byla rozložena 50:50.

 

A proti tomuto protestuje pár extremistických skupinek politiků, přestože vělká část občanů volbami dala jasně najevo, co si myslí. A tak řvoucí minorita si chce prosadit většinu silově.

Po kritice prezidenta, že veřejnoprávní televize neplní základ plurality silová extremistická skupina v čele s Němcovou a exotickým Ferim a Kalouskem dala odpor veřejně najevo.

Je to hnus!

Vážně nechápou extremistické (v politickém slova smyslu) strany , co znamenají slova pluralita, svoboda a svoboda slova ve veřejnoprávním prostoru?

 

P.S. Úžasný monolog následně samozřejmě v České televizi od Daniela Kroupy: prý nepřipravený odchod ministran, když moderátor Železný ani neví, že např. TOP 09 tam "nepřipraveně" vzala smuteční černé šaty. Proč skoro všichni lidé ve veřejnoprávní televizi lžou a prezident na to podle nich ani nesmí upozornit? 

 

 Mimochodem stejná špína ječela na Václava Klause, když v Bruselu kritizoval Evropskou unii. Vzpomínáte?