Vytisknout

Jak dlouho ještě bude svazácké vedení Člověka v tísni dělat ve školách z našich dětí ovce? Politruci a Svěrákové přisátí na Českou televizi dostali další ránu. Místo plného Václavského náměstí tam šaškovalo asi 600 studentíků svazu socialistické mládeže bruselské pozbuzováno asi čtyřmi sty komedianty a dalšími přísavkami na dotačním řetězci České televize v čele s jakýmisi pionýry ze skupina AUVA, kteří vřeštěli do mikrofónů.

 

A tento prapodivný stmelenec doplňovalo několik fanatických političek a politiků ze STAN a TOP 09, jako například Pekarová Adamová. Kolem přihlíželo asi tisíc turistů, zvědavců, reklamních a podpisových agentů či petičních stánků.

Že této lidská spodina se neštítí ničeho jsme poznali i my, když v zájmu přilákání více protestujících vytvořila profily, které lákaly na protesty proti rozkrádání koncesionářských poplatků v České televizi. (Na což jsme raději předem upozorňovali, protože skupina AUVA  a Svěrákové  odmítali na dotazy odpovídat a nešlo nic ověřit.)

 

 

Podvodná stránka na přilákání dalších diváků zde:

AUVA a "Člověk v tísni"?

 

 

Přátelé, vážně, ale vážně to plný Václavák nebyl. Takto to ukazují snímky oficiální

 

 

a takto to tam vypadalo ve skutečnosti. Pouze malé prostranství "pod koněm" bylo zaplněno.

 

 

Přes výbuch organizátorů však visí ve vzduchu otázka, jak dlouho další socialistický svaz mládeže ve formě Člověka v tísni bude našim naivním dětem vymývat hlavy? Co dělala minulá ministryně školství, že opětovné SSM ve školách připustila? A co udělá s touto nátlakovou skupinou "Člověk v tísni" budoucí ministr za peníze z našich daní?