Vytisknout
Dost mě pobavilo, jak razantně se český premiér přidal k uvažovaným sankcím proti těm sprostým podezřelým Rusům, že hodlá nekompromisně vypovědět ruské diplomaty z Prahy. „Zabili jste nám strejčka, tak tady máte přes držku!“
 

A když už jsem u těch citátů, mám speciálně pro Andreje ještě jeden: „ Nechoď Vašku s pány na led, mnohý příklad známe, že pán uklouz a sedlák si za něj nohu zláme...“

Přijde mi legrační, jak se provizorní český premiér snaží na světové scéně zalíbit. Na tom by nebylo nic tak úplně mimořádného, to máme jaksi v krvi - ta pikantnost spočívá zejména ve faktu, že proti podezřelému Rusku, doposud bez relevantních důkazů, horlí zrovna politik, který je sám obviňovaný ze spolupráce s StB, z hospodářské kriminality a děsně se čílí, že se tak děje bez důkazů, že prý jde jen o politické hrátky.

Rozhodně bych se neodvážil soudit, kdo vězí za útokem na bývalého ruského agenta a stejné je to s těmi údajnými Babišovými, neustále připomínanými průšvihy.

Jestli si ale Babiš myslí, že těmi protiruskými útoky si vyžehlí vlastní problémy, tak se tedy šeredně plete. Na závěr pasuje ještě jedna taková lidová moudrost:

 

Nečiň jiným to, co nechceš aby činili tobě!

 

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz