Zesměšňování Šafrova FORUM 24, Votápků, Romancovů, Fištejnů a dalších v České televizi, že za vším je Soros nezakryje DŮKAZY, že zločinec Soros skutečně za převraty stojí a s informacemi za pomoci mainstreamu a neziskových organizací jako Člověk v tísni skutečně manipuluje. A může se poflakující se Pospíšil z TOP 09 místo práce v Bruselu v České republice tisíckrát pousmát. 

 

OSF vznikla v roce 1979 a má přes 40 poboček po celém světě. Během studené války finančně podporovala východoevropské disidenty včetně československých chartistů. (Václav Havel, Dientsbier, Palouš a další)

Nyní se zaměřuje na pomoc nevládním organizacím, Romům a uprchlíkům. (U nás např. Člověk v tísni)

Soros zároveň jako jednotlivec věnoval miliony dolarů na prezidentskou kampaň kandidátky Demokratické strany Hillary Clintonové. On a jeho nadace již rozdaly přibližně 14 miliard dolarů, uvedla mluvčí OSF. Přitom je vyšetřován Donald Trump, že údajně získal dotace odjinud.

 Americký investor a filantrop George Soros převedl na svou Nadaci pro otevřenou společnost (Open Society Fund - OSF) přibližně 18 miliard dolarů (téměř 393 miliard Kč). Ve Spojených státech se tak tato nadace stala druhou nejbohatší po nadaci manželů Gatesových. Soros přesuny prováděl i s cílem minimalizovat svou daňovou povinnost. OSF, jež působí také v České republice, uvádí jako svůj cíl podporu demokracie.

Autor: ČTK

 

K čertu s Českou televizí! Witowská, Soros je konspirace?

 

Zde už jsme o některých propojeních psali

Propojení Sorose, Bakaly, Čt24 a 18 miliard neziskovkám je konspirace, nebo skutečný zločin ovládání občanů ČR a kamuflování Putinem?

 

 

 Takže až zase bude někdo tuto zločinnou organizaci zlehčovat, zde jsou důkazy!