Vytisknout

Má ODS na víc než 20%? Má, ale nikoliv s ocáskovým echem Kalouska Fialou a babičkou Němcovou! V devadesátých létech byla ODS pravicová, hrdá a táhla reformu nejlépe ze všech reformujících se států. Nakonec se z ní stala zapšklá, zatuchlá a zapáchající stranička, která bojuje minulé války, místo aby dávala náměty a všichni se o ni prali jak o bohatou nevěstu sršící inteligencí!

 

 

 KANDIDÁT NA ZMĚNU V  ODS Jaroslav Zeman

Dnes je to prapodivná, ubrečená strana s bezkrevnou, šedivou myší Petrem Fialou v čele, který jenom opakuje tupé fráze Kalouska, s babičkou Němcovou, a zoufalou ambiciózní a uštěkanou Udženií. 

Jistě. Němcová říká, že má ještě kolem sebe dost přátel, takže jí vhodili preferenční hlas.

ALE!!!

Ale napříč státem se lidem z této trojice zvedá žaludek.

 

Přitom má ODS ve svých řadách člověka všemi uznávaného s vysokým morálním kreditem a i to, že byl potřetí zvolen starostou Albrechtic o něčem svědčí.

Jaroslav  Zeman

Senátor za obvod Jablonec n./N. - Semily
Starosta Albrechtic v Jizerských horách
Přehrát Přehrajte si 2 minutovéZákon o veřejné službě
video o mých aktivitách

Tato skutečná osobnost vhodná na funkci předsedy ODS prokázala již dost sebedůvěry svými činy a nikoliv žvaněním. A především názory tohoto senátora nejsou ve vleku populismu, co chce dav, ale naopak předkládá davu své myšlenky a ten, světe zboř se, stojí za ním v opakovaných volbách napříč politickým spektrem.   Komunální politik všemi vážený (důkaz, že je opakovaně volený tam, kde pracuje), že jeho myšlenky přesahují obec, dokázal v senátních volbách, kdy s přehledem porazil hejtmana Stanislava Eichlera. Co chcete víc?  

 Zákon o pomoci v hmotné nouzi

Absolvoval Střední uměleckoprůmyslovou školu v Jablonci nad Nisou. Po maturitě začal pracovat v TJ Bižuterie Jablonec a později ve státním TOFA Albrechtice. V letech 1991–1993 se podílel na privatizaci tohodo podniku,  od roku 1995 je ředitelem nástupnické společnosti DETOA Albrechtice s.r.o. Ve firmě působí rovněž jako jednatel a společník.  V roce 2002 úspěšně kandidoval do Zastupitelstva obce Albrechtice v Jizerských horách, o čtyři roky později byl zvolen starostou. Post obhájil i po komunálních volbách v roce 2010. Jaroslav Zeman je rozvedený a má dva syny. Roku 2012 byl zvolen za ODS do Senátu PČR ve volebním obvodě č. 35 - Jablonec nad Nisou.

2014    -   Potřetí zvolen starostou Albrechtic
 
 

A pak zde máme další výraznou osobnost, která by po boku senátora Zemana mohla opět vtisknout ODS skutečnou pravicovost, ale nikoliv fanatickou, zaslepenou. I on si musel prošlapat cestu a dokonce víc, než mnozí z nás. S handicapem, kterému mnozí podlehnou, on naopak zaťal zuby a dokázal, že nejen hezká tvář dokáže posunout člověka kupředu, pokud se svého okolí nezalekne. Pan Václav Klaus mladší dozrál ve velice výraznou osobnost, která může být našemu státu přínosem. A i on za publikované názory sklízí často potlesk na otevřené scéně nejen nás, pravicově smýšlejících, ale i u slušných, poctivých občanů z levého spektra. Domnívám se, že nastal čas minulému vedení poděkovat (někomu upřímně) a vyrazit na zteč do příštích voleb.

 

Ne za zájmy politiků, ale za budoucí životy občanů země české.

 

Navrhuji ho jako bývalý dlouholetý volič ODS, který díky šílenému zvěrstvu politickému v posledním období již tuto stranu nemohl volit.

Petr Pokorný