Vytisknout

Jak to, že ti, co vykřikují v Parlamentu o svobodě a demokracii mlčí? Takto otevřeně si nedovolil vyhlásit masáž veřejného mínění ani komunista Leonid Brežněv ze Sovětského svazu! A to byla skutečná totalita! Patříme ještě pod správu české vlády, nebo už je zde protektorát Made in USA? Oranžová revoluce? Vždyť je to totální útok na svobodu slova v cizím státě a údajné demokratické strany zachvátila rakovina hrtanu, že mlčí!

 

 

PROTESTUJEME   PROTESTUJEME   PROTESTUJEME!

Velvyslanectví USA v Praze vyhlašuje speciální grantové kolo zaměřené na boj s (s údajnými) dezinformacemi v České republice a na omezení jejich negativního vlivu. Hledáme projekty, které se zaměřují na vývoj digitálních platforem, rozšíření digitální gramotnosti, posílení kritického myšlení a schopnosti rozpoznávat pravdivost zpráv ve sdělovacích prostředcích a důležitost je ověřovat i z jiných dostupných zdrojů.

Výběr se zaměří především na ty žadatele (ať už jednotlivce nebo organizace), kteří již v minulosti zrealizovali úspěšné programy. Žadatelé mohou požádat o finanční částku v rozmezí od 5 000 do 25 000 dolarů.

Z grantů velvyslanectví se nesmí financovat náboženské organizace nebo stranická politická činnost, zahraniční cesty osob (tj. mimo území České republiky), obchodní činnost, sbírky, dobročinná činnost, humanitární pomoc, komerční projekty, vědecký výzkum, projekty, jejichž primárním cílem je institucionální rozvoj, provozní náklady organizace nebo reprezentace (obědy, alkoholické nápoje, květiny apod.). Velvyslanectví též nemůže udělit grant obchodní společnosti nebo subjektům působícím na ziskovém základě.

Detaily o grantové soutěži najdete v angličtině zde.

Žádosti prosím zasílejte do 15. dubna 2018.

 

 

Strašné!  Šílené!

Totální totalita, ne ale z Ruska.

 

Z USA!!!

 

Cizí stát se vměšuje do naší svobody slova

chce určovat co si máme myslet

dokonce se tím už netají a vláda mlčí?

Přesně cílené na propagandu do škol!

A současně divadlo o Facebooku, jak někdo ovlivňuje lidi a volby v USA

Tragikomické!

A zavládla hradba mlčení! Hradba mlčení údajných demokratických stran. Návrat do totality a doby Čepičkovy největší bolševické cenzury.

Přitom je to v době, kdy USA pláčí, jak jim někdo údajně cpe volební myšlenky do hlav. A zatímco USA pláčí, aby odvrátily pozornost, všude dělají oranžové revoluce, a zde dokonce dávají granty na cenzuru. A Leonid Brežněv žasne v záhrobí, co nám najednou nevadí.

 

Proboha lidé, probuďte se už! Zde jsou důkazy na zlatém podnose, co chcete víc?