Vytisknout

Hoax, či fantasmagorie? Čtěte pozorně, co se nám předhazuje. Stačí složit zaručeně neprolhané zprávy z různých oficiálních zdrojů západních hodnot a politických západních "elit". Takže si nakopírujme, co nám za geniální myšlenky tlaČí do hlav. Testuje Česká televize skákající morčata do výše 110 cm, chtějící spáchat sebevraždu? Nebo dokonce zachránce a hrdiny milujících Skripalů?

 

Česká televize přebírá od ČTK

Ruské tajné služby sledovaly bývalého dvojitého agenta Sergeje Skripala a jeho dceru přinejmenším posledních pět let. Vyplývá to z dopisu, který britský poradce pro národní bezpečnost Mark Sedwill zaslal generálnímu tajemníkovi NATO Jensi Stoltenbergovi. V dopise se rovněž píše, že Rusové v minulosti testovali, zda je možné někoho otrávit, pokud se nervově paralytická látka nanese na dveřní kliku. Skripalovi byli podle britských úřadů zřejmě otráveni u vchodových dveří.

 

Seznam

Mluvčí ministerstva pro životní prostředí a zemědělství: morčata byla v domě ve Wiltshiru nalezena mrtvá. „Kočka byla nalezena ve špatném stavu a veterinář rozhodl o jejím utracení, aby dál netrpěla,” citovala mluvčí televize SkyNews.

 

Aktuálně.cz Toto je prý lavička (nikoliv Václava Havla) vypěněného Skripala přikrytá stanem

 https://cdn.i0.cz/public-data/83/84/2d1513f932f0904c1fda3f61a6d2_w1241_h844_g00b2fb28223b11e885e30cc47ab5f122.jpg?hash=ef03302edbfab7ba3d34cfdc5c68ba18

Takže se dá chápat, proč měla premiérka Mayová skorojistotu pravděpodobnosti průběhu otravy Skripala a jeho dcery, kočky a morčat: z dostupných informací se nám se zemědělci - veterináři podařilo záhadu vyluštit.

Ruský agent přiletě z Moskvy a pomazal kliku. Naivní Skripalovi nic netuše, zavřeli společně ruku v ruce dveře a objednali si pizzu. Po jídle jim šla pěna z úst a skvělý britský policista hned odhalil, že pěna je důsledkem novičoku a ozval se v něm pud samaritánství a protože pro případ nutnosti měl u sebe krabičku poslední záchrany s antidotem, přes možné nebezpečí ho ihned nasadil. (Kravina? Samozřejmě...)

Mezitím morčata pochopila, že jejich chlebodárci jsou ve smrtelném nebezpečí a požádala kočku, aby jim otevřela dveře, což s radostí udělala. Bohužel se společně s dvěma morčaty pokusila otřít venkovní část kliky skákáním, za což všechny tři zaplatily životem. Především u morčat to muselo být pod vysokým nasazením, neb výskoky morčat do výše 110 cm musely provázet vysoké morálněvolné vlastnosti. Ale v Quinnessově knize rekordů tato morčata nebudou. ASI BYLA NADOPOVÁNA NOVIČOKEM...

 

A aby nebylo dosti všeho: po dvou měsících jdou Britové zachránit Salisbury - už ne klika

Lavička, sanitka, restaurace. V britském Salisbury začala dekontaminace po otravě Skripalových

V jihoanglickém městě Salisbury, kde na počátku března otrávili bývalého dvojitého agenta Sergeje Skripala a jeho dceru Juliji, začala v úterý rozsáhlá dekontaminace. Úřady vytipovaly devět míst, která budou muset v následujících týdnech vyčistit od zbytků nervově paralytické látky. Britská vláda tvrdí, že látkou byl Novičok vyráběný v Sovětském svazu, a obvinila z útoku Moskvu. Celá dekontaminace by podle něj mohla zabrat až několik měsíců. „Mimo ohrazené oblasti je Salisbury pro obyvatele i návštěvníky bezpečné," zdůraznil mluvčí hrabství. Dekontaminace míst, kde se Skripalovi v den otravy pohybovali, vyjde Británii na miliony liber a podílet se na ní bude 200 vojáků, potrvá několik měsíců.

Salisbury 

 

Použití 50 až 100 gramů bojové látky A-234 by mohlo zničit celou populaci Salisbury, tvrdí Leonid Rink, jeden z vývojářů systému chemických zbraní novičok, k němuž přiřazují Britové látku A-234. „To je ale hrůza. Salisbury by takové množství úplně zničilo… Jsou to přece bojové objemy. Tímto množstvím se dá zabít ani nevím kolik lidí," řekl Rink. Dokazuje to pochybnost verze, že Skripalovi byli otráveni právě touto látkou, dodal expert. Předtím list The New York Times napsal s odvoláním na šéfa OPCW Ahmeta Uzumcua, že dávka látky, jíž byli otráveni bývalý plukovník ruské rozvědky Sergej Skripal a jeho dcera Julie, činila 50 až 100 gramů.

 

 Přesto v Británii nastává divadlo: po dvou měsících!! se provádí dekontaminace!

 http://slideplayer.cz/slide/2873795/10/images/8/Rozd%C4%9Blen%C3%AD:.jpg

Novičok je organofosfát, podobně jako další bojové nervové látky. Funguje jako inhibitor acetylcholinesterázy a blokuje tím pádem rozklad neurotransmiteru acetylcholinu. V důsledku toho se nervová spojení zalijí acetylcholinem a svaly se stáhnou v nepřetržité křeči. Oběť novičoku přestane dýchat a zastaví se jí srdce. Smrt nastává po zalití plic kapalinou. Brno - Otravné látky se v České republice vyrábějí výhradně pro laboratorní účely, kvůli otestování jejich vlastností, řekl dnes ČTK ředitel Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslav Šafář. Pokud se vůbec nějaké připraví, tak pouze v malém množství v řádu gramů, zdůraznil.

 

 Výslednicí výše popsaného je neuvěřitelné množství "žvástů", které by byly v civilním světě brány s hurónským smíchem. Bohužel zde se hraje o životy, v případě lží George Bushe mladšího, Blaira a Sarkozyho například v Iráku o smrt miliónu civilistů, a pokud si přidáme pošahaného bolševického, dnes zaníceného generála NATO Petra Pavla, který si zahrává přes NATO i s občany České republiky, musíme jejich dementní přestřelky brát vážně.

 

Prezidente Zemane, děkujeme, že na mezinárodní scéně z nás dělají idioty jenom zelené mozky jako generál Pavel, nebo část fanatických poslanců, ale Vy jste si zachoval tvář!

 

(Vlastně pouze oni sami ze sebe, protože my, občané nejen v České republice, si fakta najít umíme.)