Vytisknout

Vážně máme něco společného s těmito cvoky? Co nám oficiálně ohlásil ukrajinský národ? Babčenko byl zastřelen třikrát do týla, aby prý zemřel, přeložila nám žvatlavá čechoukrajinka. A nyní sledujte pozorně, jak nám to zdůvodnili oficiálně dál.

 

Proč byl zastřelen Babčenko? Provokoval Putina. Tak jsme zinscenovali vraždu, abychom vypátrali, kdo za vraždou stojí. Třikrát zastřeleného Babčenka našla manželka, které se touto cestou omlouvám, veřejně se kál Babčenko. A tím, že jsme zastřelili Babčenka, dokázali jsme zjistit, že ho chtěl zastřelit Putin. Tím, že byl zastřelen, se ruský vrah odhalil a zastřelením Babčenka jsme Babčenka zachránili před smrtí. Ukrajina prý vraždu zinscenovala, aby si počkala na vraha, který mrtvého zastřelí...

 

Těžko říct, komu víc hrabe

 

A poslanci v Českém parlamentu si s nimi nezadají. Jakoby i je dostihl novičok. Šaškárnu zase vyvolala Kalouskova "demokratická" partička, která si objednala schůzi a mnozí zapomněli jít do práce. Toho využili a národu ukázali tyto dříče poslanci SPD, ANO a komunistů, kteří prostě nedali kartu do přihlášení a nechali vypráskat "pseudodemokraty" jejich zbraní.

 

Kalousek se nakonec opět ztrapnil a tak mu nezbývá nic jiného, než stále dokola vykřikovat, že MS ve fotbale 2018 v Rusku je fakticky zločin. Pláč nad mrtvolou Babčenka vystřídal jásot nad obživlou Zombie s doslovem, že něco jako vraždu Babčenka naplánovaly ruské tajné služby. „Vím, že se to nestane, ve hře je příliš mnoho peněz. Leč přál bych si, aby civilizované země bojkotovaly MS ve fotbale v Rusku. Účast na olympiádě v Berlíně 1936 byla chyba,“ uzavřel s tím, že bude smutné tuto chybu opakovat.

 

A přesně o toto nyní jde. A už se tím ani netají!