A pokud se rozhlédnu kolem sebe, nejsem sám. Milióny lidí bere svou nenávist zpět. Nebo lépe řečeno, zločiny komunismu nesmí být zamlčeny, ale dnes je přebíjejí násobně větší zvěrstva těch, kteří se překabátili na západě na demokraty.

 

Vrazi z Vietnamu. Vrazi z arabských států. Zakladatelé Islámských států a humanitárních bombardování. Vrazi z Jugoslávie, Iráku, Libye či Sýrie. A nejednou mimo několika excesů se prokazuje, že skuteční vrazi byli Mašínové, že největší masový vrah není Stalin, ale George Bush junior, první Afroprezident Obama, Sarkozy, Blair a můžeme jmenovat dál. Třeba stvůra, kterou v USA a v Evropských hodnotách chválí: židovka Madeleine Albrightová, přezdívaná "Krvavá Madlen z východu".

Madeleine Albright - Smrť 500 000 detí bola správna voľba za vojnu v Iraku

Porovnejte to s jednou Miladou Horákovou!

 

Ne, nemá cenu dál psát. Samozřejmě se nesmí zapomenout na oběti komunistů, ale stejně tak nesmíme říkat vrahovi Mašínovi zachránce demokracie a oslavovat vrahy, kteří vraždí "pro správnou ideologii", zatímco dehonestujeme ty, kteří vraždí "pro nesprávnou ideologii".

Vrah je vrahem, ať je jakékoliv rasy, náboženství či zastánce ideologie.

 

 

Možná, že bychom ale měli znát nezmanipulovanou skutečnost: zastávala se Milada Horáková lidí jako byl Baťa, nebo lidí jako je dnes Viktor Kožený, Bakala, Koláček či dokonce vrah z rodiny Mašínů?

 

Bohužel to nám nikdo nechce prozradit a sílícím bojem proti mrtvým v minulých válkách chtějí dnes pseudodemokraté zastřít zvěrstva, páchaná v rámci USA pod hlavičkou NATO!