Vytisknout

Jak uchopit trochu nesrozumitelný nadpis? Je nesrozumitelný pouze do okamžiku, než se vysvětlí. Na podzim dle ECB (Evropská centrální banka) končí QE (kvantitativní uvolňování, neboli tisk nepodložených eur). V ten okamžik nastane drama a přesuny.

A to je okamžik, kdy budeme potřebovat vůdce. Vážně nevím, zda Babiš vůdcem je, ale jednoznačně vím, že český parlament má pouze béčkové politiky bez programu a myšlení, či jakési prapodivné politology typu Fialy z ODS. A pro premiéra Babiše to bude křest ohněm: buď bude jeho hvězda stoupat strmě vzhůru, nebo se "udělá" jak vodáci na jezu a skončí na smetišti dějin jako člověk, který se dotacemi chlubil za druhé, ale sám nic nedokázal a smršť nenávisti ho smete nejen od "pseudodemokratických" stran, ale i od nás, kteří jsme relativně neutrální a pouze hájíme svou vlast.

 

A nyní trochu podrobněji k nové vládě

Že jí podporují komunisté je naprosto bezpředmětné. Ti jsou dnes demokratičtější, než ČSSD, Starostové, TOP 09, ODS, KDU-ČSL nebo dokonce Piráti. Například tyto totalitní strany stejně jako Stalin a Gottwald silou ministra vnitra a policie chtějí zastavit rozhodnutí lidu, aby se vyjádřil stejně, jako Velká Británie k setrvání k extremistické Evropské unii, zatímco svobodu lidu prosazuje Okamurova SPD. A přesně toto zmatení výrazů drží pevně v rukách násilím i propagandou mainstreamových médií  Česká televize, Českého rozhlasu, jejich webových odnoží a různých propojení.

 

A to je ten skutečný, nedemokratický systém, kde občan je opět nula.

Svobodně se o směrování své vlasti nemůže vyjádřit jako se nesměl za totality.

Neboli dnes je stejná totalita jako za bolševika, zatímco paradoxně dnešní komunisté společně s SPD prosazují svobodu jednotlivce.

Až sem jsme se dostali.

 

V čem je však problém a Babišovu nekompetentnost?

Již dnes se dostáváme do recese. A nebýt šíleného rozhazování do pseudostaveb a pseudooprav silnic, i stavebnictví by mělo pokles. Kdyby Babiš nevznikl na zločinných dotacích, nemohl by prosazovat zvrácenou podporu dnes předražených staveb, či oprav silnic a dálnic na podporu Ukrajiny, což je skrytá migrační hrozba z východu, do které nás Brusel vhání. Otevřeně Ukrajině nepomáháme, aby se lid nevzbouřil, tak uměle vytvoříme žádost po pracujícím lidu a tím skrytě na Ukrajinu posíláme desítky miliard. Proč to Babiš neřekne otevřeně?

Je Babiš snad vydírán přes Čapí hnízdo, nebo má horšího kostlivce ve skříni, kdy ho Brusel drží pod krkem a tak na dotace a hlasování přes umělou nezaměstnanost u nás pro Ukrajinu přistoupil? Čím je vydírán, že okrádá naši vlast a miliardy přesouvá na Ukrajinu? Za normálních okolností by musel dostat Babiš hodinového padáka, ale bohužel v Parlamentu jsme si zvolili v pseudodemokratických stranách daleko větší extremisty, takže musíme vzít nakonec za vděk jednookým králem mezi slepými.

 

Přitom stačilo málo

přesunout kolem 200 miliard z tohoto roku na příští, kdy se už začne viditelně projevovat zpomalení, zastavit výstavbu dalších skladů a nábor kamionových převozníků, kdy přidaná hodnota práce je nula, protože zboží se bezúčelně vozí sem a tam a dáváme tím možnost přesunu miliard na Ukrajinu a do Polska, zatimco poměr kurzu proti euru je stále 26Kč za jedno euro. Prostě skrytě krmíme západ, krmíme Ukrajinu, krmíme Polsko, skrytě krmíme Slovensko a proto se naše životní úroveň Německu přestala přibližovat.

 

A jenom v bodech, čemu budeme čelit

především recesi, ve které bez přerozdělování díky odvodu cca 600 miliard každý rok do zahraničí prakticky jsme

západní vážné recesi po ukončení QE (ukončení tištění eur bez podložení) a tím poklesu německého průmyslu

amerických cel, kdy Donald Trump již nadále odmítá být popelnicí celého světa na nekvalitní výrobky, zatímco průmysl v USA chátrá

odchodu Velké Británie z Evropské unie, kdy naši vyjednavači s Británií nevyjednali nic, a byli pouze mopslíci božského Bruselu, kašlající na lid České republiky v čele s Jourovou

 

Doslov či vysvětlení

Možná se najdou tací, kteří zpochybní výše napsané krmení nejen západu, ale i třeba Slovenska, Polska, Ukrajiny... Všimněte si, že mainstream píše, jak se dnes mají Slováci díky euru báječně. Tak proč je v Čechách největší komunita ekonomických migrantů z tohoto státu a nikoliv, že by Češi houfně prchali na Slovensko? Kdo jsou řidiči kamiónů pro Českou republiku, kdy přidaná hodnota je nula a ještě devastují naše silnice a dálnice? Opět Slováci, Poláci a Ukrajinci, zatímco údajně vzdělanou střední třídu jsme vyhnali do politologických škol bez zodpovědnosti. Prostě pro mladou a hloupou generaci práce smrdí a tak utíkají do Evropských hodnot či Člověka v tísni. A kvalitní firmy prý nemají zaměstnance, takže umělá zaměstnanost jak za bolševika je nahrazena polskými, slovenskými, či ukrajinskými gastarbeitery. Naše inteligence odchází na západ, protože ten už na jejich vzdělání nemá peníze a my ten západ takto skrytě krmíme, takže musíme brát za vděk nevzdělanými lékaři, zubaři a inženýry z Ukrajiny, Mongolska a Afriky či dálného východu. Jó, my se máme...

 

 Na budoucí krizi musíme být připraveni. Proto dnes potřebujeme vládu. Buď nám urychleně do podzimu předloží řešení, nebo si lid opět vezme vládu do svých rukou a nynější pseudopolitiky vykope z Parlamentu. Na smetiště dějin.