Vytisknout

Čím více se skuteční extremisté dostávají do politické defenzivy, tím více kopou. A stále více se spojuje Česká televize se skutečnými extremisty, kteří už se neštítí ničeho jako parta kolem opilce Šafra, kdy si může každý dohledat neuvěřitelné výrony slov včetně odsouzení.

 

Jak je možné, že se veřejnoprávní televize spojuje v červenci roku 2018 s největší spodinou na mediálním nebi? Je to ještě veřejnoprávní televize, nebo mediální stoka, končící kanalizací smrdutého, zapáchajícího odpadu?

 

Jak se to dá rozpoznat a odlišit? Důkazy, nic víc

 Jandourek klidně říká do veřejnoprávní televize, že ta odlišná strana odmítá diskutovat a hledá výmluvy. Přitom všude na internetu či dokonce na oficiální protestech a stížnostech pro RRTV lze jasně dohledat, že právě Jandourkové, Votápkové, Fištejnové, či Pospíšilové do veřejnoprávní televize smí, ale třeba Robejškové a další mají striktní zákaz. Třeba gay Pospíšil z TOP 09 je tam pořád, ač bere půl miliónu za to, že pracuje v Bruselu. Nepracuje, cca půl miliónu měsíčně je chudinská mzda, tak si chodí po Praze a diskutuje. V každém podniku by dostal hodinovou výpověď a padáka. Ale v Bruselu je jiná morálka. Tam se být ani nemusí.

Další autentický důkaz ze včerejška

Jan Klimeš: Češi jsou výrazní rasisté. Já jsem dělal náhradní rodinou péči a čísla jsou furt stejná. Tři čtvrtiny Čechů. Češi přijmou Číňany, Asiaty, či různá etnika, ale čistě romské etnikum striktně odmítají. (Pana sociologa - experta Klimeše vůbec nenapadne, že se tedy nejedná o barvu kůže a rasu, když nám nikdo jiný nevadí, ale že máme s tímto etnikem hrůzostrašné zkušenosti? Samozřejmě napadne, ale kdyby tuto zvrácenost neřekl, nebyl by zván) A pan veřejnoprávní redaktor jenom kýve hlavou, že to jó, že pan Klimeš na to káp...

 Přece není možné, aby se tyto lži, dnes módně hoaxy a fake newsy beztrestně šířily veřejnoprávní televizí!

 

Vždyť ty lži už jsou do očí bijící a RRTV nezakročí!

 

A nyní další důkazy, co to za společnost kolem FÓRUM 24 a Čt 24 je - vzácní hosté veřejnoprávní televize

 

Předchůdce FORUM 24

Chce se mi z vás zvracet. Svobodné fórum skončilo ve ztrátě 442 ...

6. 9. 2016 - Na webu Svobodné fórum se k financování pan Šafr nevyjádřil a na jeho ... platformy vedené Pavlem Šafrem s názvem ´Svobodné fórum'.

 

Nový webový deník Forum 24 spustí Pavel Šafr zítra. Kampaň začíná ...

 

Novinář Pavel Šafr dostal podmínku za řízení v opilosti

Pavel Šafr

Vydavatel webu Svobodné fórum Pavel Šafr byl odsouzen za řízení v opilosti k čtyřměsíčnímu trestu vězení s podmíněným...

 

A právě v tomto prapodivném pseudodeníku FORUM 24, ve které se proměnilo Svobodné forum plném urážek a osočování vzácný host Čt24 Jandourek pracuje. A stejně píše. Vrána k vráně, dalo by se říct. Ať je čert vezme. Jenomže České televize si tyto Jandourky, Fištejny, Klvaňi, Votápky, Romancovovy či Koláře bere jako důvěryhodné osoby na podporu. Dělá si z nás ta naševaše veřejnoprávní legraci? Zesměšňuje nás? Uráží?

V našem státě už snad není nikdo, kdo by Čt zpravodajství a publicitě skutečně důvěřoval. Kdo nad Českou veřejnoprávní drží ochranný štít, že je neprůstřelná? Prezident to není, občané to nejsou, slušní lidé to nejsou. Tak sakra kdo? Přitom to není jenom podvodné zpravodajství. Je to zastrašovaní občanů jako za hluboké totality nepřetržitým svoláváním kreatur, které stále vytváří dojem, že za každý svobodný názor, neslučující se s linií posledního sjezdu vedoucí úlohy Europejistů hrozí vězení. S poukazem, že každý jiný názor je xenofobie, rasismus, antisemitismus a bůhví, co ještě z této šílené instituce vyleze. A když se tam pozve jeden host s lidským názorem, je ihned očerněn, propírán a ukazován jako nějaký exot, vzpírající se té nejsprávnější myšlence bruselského sjezdu.

A co český občan, chtělo by se zvolat! Kam se opět ztratila ta nalezená vláda lidu, věcí veřejných a svobody, jak o ní Marta Kubišová zpívala a dnes ji kde kdo i ten největší extremista v České televizi zneužívá?