Vytisknout

A její prohlášení silně připomínají smutně proslulou gender Marksovou, která sice udávat SPD za výroky uměla jako práskači gestapu, ale rozvrat MPSV ji zatím právně nepostihl. A její nástupkyně udělá vše možné i nemožné, aby gender Marksová v kriminále nebyla. Je přece politická ČSSD...

 

Špidliáda ČSSD ve vzorci perpetuum mobile je zpět

Jenom primitiv pani Maláčová v Mf Dnes oznámí pozoruhodnou myšlenkou: "Pokud budeme platit vyšší platy, tak z toho bude profitovat státní rozpočet, protože to znamená vyšší daňové a sociální příjmy pro státní rozpočet."

ÚŽASNÁ MYŠLENKA - NEPŘEKONATELNÁ!

 

Tohle vážně paní Maláčová učí na London School of Economics? Nebo jste tam studovala pouze jako vzorec gender z východu a jste na tom hůř, než opisovači, vyhození z vlády před pár dny?

 

Špetka matematiky neuškodí

Nahlíženo selským rozumem je věc jasná: Z vyšších platů zaměstnanců veřejné sféry nemůže státní rozpočet profitovat. Jednoduše proto, že ze stejného rozpočtu jsou tito zaměstnanci placeni. Tečka, někdo napsal. A lze se pod to podepsat.

 A pak je tady ještě další zvláštní myšlenka, o kterou stále Maláčová naznačuje. Má snad její sociální systém ještě více rozdávat těm, co v severních Čechách či na Ostravsku a Brně nepracují, protože se jim rodí stále nové děti a musí se o ně starat celé příbuzenstvo?

Nehledě na to, že jejím manželem je Aleš Chmelař, státní tajemník pro evropské záležitosti. Fraška z ČSSD na pokračování. A pokud ji tak vehementně chválí gender Marksová-Tominová přezdívaná Marksová - Englsová, jsou pouze dvě možnosti: buď je naše teze o ještě horším koštěti pravdivá, nebo to koště má vymést a zamést pod koberec všechna trestní oznámení na Marksovou podaná.

 

A to by už hraničilo se zločinem.

 

 P.S. Může být urážkou kreslený vtip, pod nímž je napsáno: "Ještě větší blbec, než jsme si mysleli..."