Vytisknout

Květnové výročí 1945.  Jaký vidíte jeho odkaz v kontextu současné situace?  Německo - strašné. Šílenství díky Německu s více než 60 miliony obětí nelze srovnat s ničím, řekl Petr Fiala pro Fórum 24. A my jsme laskavě přijali jejich omluvu, protože 60 miliónů proti miliardám lidí na celém světě není nic moc. Váš upřímný Fiala z ODS.

 

Pro mě je tento rok plný spousty podstatných výročí. Nechci měřit míru jejich tragédie, ale vzpomeňme rok 1945. Jsem přesvědčen o tom, že květen 1945 je důležitý v několika směrech:  Měli by si uvědomit, že jinak to dopadnout ani nemohlo.  Je to zároveň důkaz pro všechny, kdo stále tak nějak pošilhávají po západu, že se opět ukázalo, že z Německa nepřichází něco, co by nás někam posouvalo a pomáhalo nám. Právě naopak. Byli jsme v područí Německa, který se podle toho choval. A to je varování pro všechny, kdo by dnes rádi byli v područí Evropské unie v čele s Německem.

 

Je Petr Fiala - politolog - pokrytec? Zaměnili jsme pouze slovo SSSR a Německo. Vše jinak zůstalo. A najednou vidíme obludnost a zvrácenost rádoby demokratických stran. V roce 1945 skončila strašná válka, kterou už podruhé rozpoutalo Německo. V roce 1964, kdy se Fiala narodil, už bylo Německu odpuštěno, USA se paktovaly s Německem a lidé v ČSR je opět brali jako sousedy. Devatenáct let po.

Dnes je rok 2018, 29 let po odchodu sovětských vojsk a 50 od okupace vojsk Varšavské smlouvy a Fiala s Němcovou (ODS) bojují proti Stalinovi a Brežněvovi. Na zakázku tajných služeb USA? Kolik jich vlastně u nás rejdí a manipuluje?

Proč BIS tato čísla nezveřejní?

 

Připadá vám také strašné, že díky Německu bylo umučeno, zabito  a zlikvidováno 60 miliónů lidí, zatímco tento zvrácený politolog z ODS Fiala ve skutečnosti srovnává Rusko, invazi a nenávist k Rusku za co?

 

Obětí invaze v srpnu 1968 bylo víc, než se dosud uvádělo

Ústav pro studium totalitních režimů (ÚSTR) znovu zkoumal, kolik lidí přišlo o život v roce 1968 během invaze vojsk Varšavské smlouvy do tehdejšího Československa. Podle aktualizovaných údajů zemřelo od 21. srpna do konce roku 108 lidí.

Ano, čtete dobře: ruská invaze zavinila smrt 108 lidí, za což musíme Rusko (SSSR) nenávidět na věky věků, zatímco 60 miliónů zavražděných je pouze německá banalita. Omluvili se, tak to spláchneme. Důkaz? Zde je autentická část rozhovoru pro pokleslé FORUM 24 opilce Šafra.

 

Originál

 

Blíží se výročí 21. srpna 1968. Jaký vidíte jeho odkaz v kontextu současné situace?

Pro mě je tento rok plný spousty podstatných výročí. Nechci měřit míru jejich tragédie, ale vzpomeňme rok 1948. Jsem přesvědčen o tom, že srpen 1968 je důležitý v několika směrech: Nikdy jsem nevěřil, což mám i z rodiny, v reformovatelnost komunismu, v komunismus s lidskou tváří a tak dále. Srpen 1968 je toho důkazem. Ti, kdo věří v socialismus, v to, že komunisté nejsou nebezpeční, by si měli tohle výročí připomenout. Měli by si uvědomit, že jinak to dopadnout ani nemohlo. Komunismus se demokratizuje jedině tak, že padne.

Je to zároveň důkaz pro všechny, kdo stále tak nějak pošilhávají po Východu, že se opět ukázalo, že z Ruska nepřichází něco, co by nás někam posouvalo a pomáhalo nám. Právě naopak. Byli jsme v područí Sovětského svazu, který se podle toho choval. A to je varování pro všechny, kdo by dnes rádi byli v područí Ruska.

 

Vážně tito šmejdi jako Fiala (ODS) mohou bagatelizovat a upozadnit 60 miliónů umučených a zavražděných lidí se 108 lidmi zabitými armádami Sovětského svazu, Bulharska, Maďarska, Německé demokratické republiky a Polska?

 

Předešlé

Proč předsedu ODS Fialu uráží slovo cikán, ale touha po vychcípání důchodců myšlena vážně ODS nevadí?

 

Slušní lidé ví, že to v roce 1968 byla okupace. Slušní lidé ví, že Mašíni byli sprostí vrazi. Ale stejně tak převracení hodnot, podpora Prague Pride a perverzí ze strany ODS, rozpoutávat další a další nenávist k Rusku, zatímco jen letmo se zmínit o zvěrstvech válek, pocházejích z Německa je zločin. A že rok 1968 nespadl z nebe, ale bylo to logické vyústění se bohužel nepíše. My to poprvé uceleně před 21.srpnem ukážeme. A asi většina žasne, co skutečně bylo. Popíšeme fakta a zločiny bez přesudků. Fiala a jemu podobní by měli odejít z veřejného života a už se nevracet.

Svoboda se lží nahradit nedá!