Dělalo by se toto trapné vojenské divadlo, kdybychom nebyli poddaní USA v Afghanistánu? Proč vláda neudělá stejnou poctu i dalším v jiných profesích?

 

Koho chrání naši čeští vojáci v Afghanistánu? Neměla by americká vláda předložit českému lidu účet, co zde dělají a jaký má být výsledný efekt, za který umírají čeští vojáci nasazení někde v cizině? Proč neznáme přesné plány americké vlády, NATO a Pentagonu, když za 17 let tam neudělala západní vojska vůbec nic a jenom jim občané celého světa hrnou peníze?

 

Kdo vymyslel a na čí příkaz je divadlo s Gripeny, sirény jak za války a komedie místo piety?

Premiér Babiš by s ministrem války, Černochovou a dalšími, kteří vyslali vojáky do daleké ciziny, měli tyto náklady uhradit ze svého a s hlubokou pokorou se omluvit rodinám zabitých vojáků s vysvětlením, co vlastně je posláním našich vojáků ve státě, který nikdy Čechoslovákům neubližoval a lidé tohoto státu k nám vždy byli korektní (dle skutečného významu) a mnozí Čechoslováky dokonce upřímně měli rádi!

 

Jaký úkol má americká armáda v Afghanistánu?

V čem Afghanistánu pomáháme, že situace je tam horší než na začátku?

 

Premiére Babiši a poslanci - vyslanci války - dejte českému lidu otevřeně na stůl odpovědi, které si český lid zaslouží!

 

Máme na to nejen právo, ale dokonce máte  morální právinnost nám zdělit důvody vydávání peněz a návraty mrtvých kluků z nesmyslné války!

To není naše válka, ale americká a naši kluci mají právo na život, i když jsou vojáci.

V Afghanistánu nebrání naši vlast, ale okupují, i když místní Biľakové, Kolderové a další tvrdí opak!

K nám v roce 1968 také byla vojska pozvána. Dokonce i do Vietnamu!

Honbu za Rudým praporem jsme vyměnili za vlajku NATO a Evropské unie!

 

Černochová a další obhájci války: záchranáři, policisté či hasiči nejsou hodni stejné pocty, kdy dokonce nasazují vědomě své životy na ochranu nás, českých bezbranných občanů na území České republiky?