Vytisknout

Je čas připomenout ZNOVU šílené, zvrácené Miroslavě Němcové z ODS, že náš pohled nemusí být stejným pohledem z Ruska, pokud vrazi z USA zabíjeli vše živé a šílená Němcová zabíjení "rákosníků", jak se říkalo Vietnamcům, asi u US ARMY zbožňovala. Je schopna se Miroslava Němcová podívat před smrtí pravdě do očí?

 

Otevřte oči dokořán! Na pozadí obviňování Ruska a Putina s nekončící antiruskou kampaní neziskových organizací v čele s "Člověk v tísni" a veřejnoprávními médii dnes mladí ani netuší, jaká zvěrstva předcházela okupaci v roce 1968. A nebyl to SSSR, který tato zvěrstva na lidech dělal.

 

ROK 1968 - okupanti pěti zemí nás napadli 21.srpna

Jenomže Leonid Brežněv měl jiné starosti. Na jihovýchodě SSSR se děla zvěrstva, která začala v případě vítězství USA ohrožovat Sovětský svaz. Nehodnoťme, zda SSSR v jeho systému byl horší, či lepší, než USA. Postavme fakta, co se dělo na jeho hranicích a kdo tam chtěl vystavit vojenské základny.

 

O co skutečně šlo? Nejlépe to vystihuje text z Mendelovy univerzity v Brně, z něhož část vyjímáme:

Válka ve Vietnamu proběhla především v letech 1964-1975, ovšem počátky tohoto konfliktu můžeme vysledovat na konci druhé světové války, kdy se francouzská administrativa odmítla vzdát nároků v Indočíně a Vietnam jako postižený stát se odmítl podvolit jejich diktátu. Americká přítomnost se počítá cca na 20 let a čísla demonstrující vojenskou sílu USA ve Vietnamu jsou ohromující:

  • 8 762 000 Američanů vykonalo ve Vietnamu vojenskou službu
  • 4,3 mil v pozemních silách, 1,8 mil. u námořnictva, 1,7 mil. U letectva a necelý milion u námořní pěchoty
  • 47 244 Američanů padlo
  • 150 000 jich bylo zraněno lehce, 150 000 skončilo v nemocnici a asi 2 500 jich je stále nezvěstných.

Síla intervence ve Vietnamu byla ničivá, U.S. armáda provedla:

  • 527 000 bombových náletů, při kterých odpálila přes 6 000 000 tun trhavin, což je až třikrát více než během celé druhé světové války,
  • zhruba 900 000 vietnamských vojáků bylo zabito, k tomu zahynulo přes 360 000 civilistů.

 STRAŠNÝ ÚČET

 

Vztahy na tomto území byly už od počátku dvacátého století velmi nejasné, neboť se zde vyskytoval francouzský koloniální zájem, americký zájem na samostatnosti Vietnamu a čínský nezájem o jižního skorosouseda. Po válce se měla do Vietnamu vrátit Francie, ovšem Ho Či-Min, který byl levicovým vůdcem, se rozhodl že bude směřovat vývoj Vietnamu jiným směrem a vyhnal profrancouzsky orientovaného císaře ze země. Po krátké době byl Ho Či-Min odsunut a vyhnán do džungle a francouzské jednotky hodlaly nastolit pořádek v Indočíně, tedy i ve Vietnamu.  

 

 ZVĚRSTVA US ARMY

Válka ve Vietnamu je typická využitím dosud masově nepoužívaných bojových látek a technik, jako byl například napalm nebo tzv. agent orange, což byl vlastně velmi jedovatý dioxin, který ničil rozsáhlou vegetaci, v níž se skrývali partyzáni. Tato látka měla ovšem i vedlejší účinky a ti, kteří s ní přišli do styku mají buď zdravotní problémy a nebo vzhledem k jeho vlivům na DNA se jim rodí postižené děti. Jak ukazuje následující obrázek, bylo této látky využíváno skutečně hojně.

Letadla shazující dioxin – agent Orange


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Agent_Orange_Cropdusting.jpg

Další užívanou látkou a bojovým prostředkem byl napalm, pomocí něhož se buď bombardovaly celé vesnice, které byly žárem vypáleny, nebo se používal v plamenometech a jiných zápalných zbraňových systémech. Z bombardování napalmem pochází jedna z nejznámějších fotografií Vietnamské války, kdy skupina dětí utíká z takto postižené vesnice.


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/cs/d/d4/TrangBang.jpg (©Nick Ut / The Associated Press)

Tato holčička dnes

Vy, kdož vůbec netušíte, kdo tato zvěrstva dělal, zde máte důkazy. Nenechte se ohlupovat dnešní propagandou. Něco jiného je náš pohled: rok 1968 byla okupace z tehdejšího i dnešního NAŠEHO pohledu a protestoval bych stejně jako celá léta za vlády jedné strany - a něco jiného je pohled tehdejšího vedení v čele s Leonidem Brežněvem, kdy se snažily USA této velmoci vpadnout do zad. A počet základen, či vývoj základen, kdy každé dobité a dobyté místo bylo okamžitě územím USA s jeho jadernými a konvenčními základnami hovoří za vše. Od Japonska po dnešní Litvu, Estonsko či Lotyšsko až ke Kosovu.

 

Je to úžasný byznys Pentagonu se smrtí. A ideologie je pouze záminka. A v pozadí jeho nohsledi v čele s Francií a Velkou Británií, (tehdy i dnes) zatímco my měli dělat tehdy i dnes pouze křoví, na které se mocnosti odvolávají v okamžiku prozrazení. I s propagandou SSM, přetavenou z východu na dnešní Evropské hodnoty s Člověkem v tísni na západ.