Neuvěřitelné výroky zelených mozků po smrti našich vojáků na území cizího státu. NA ÚZEMÍ CIZÍHO STÁTU! A vyhlásit, že naše jednotky budou na území státu Afghánistán s vojáky US ARMY  pronásledovat Afghánce je na úrovni okupace v roce 1968. Vážně je náčelník Aleš Opata svéprávný a způsobilý ve své funkci?

 

SVĚT PATŘÍ NÁM aneb kupředu levá (bejvávalo)

 

Opatův rozkaz: Dopadnout a ztrestat komplice atentátníka, který zabil české vojáky

Čeští vojáci v Afghánistánu dostali nový úkol. Náčelník generálního štábu Aleš Opata jim rozkázal dopadnout a potrestat komplice sebevražedného atentátníka, který u základny Bagrám zabil v neděli tři české vojáky. Armáda k tomu chce využít hlavně ty své příslušníky, kteří už v Afghánistánu jsou. Pomáhat jim mají i spojenecké jednotky, oznámil pro Čt 24 náčelník Opata.

 

Není na čase připomenout naši minulost a naše "přátele" ze západu, jak naložili po atentátu na Heydricha s Lidicemi a Ležáky? Vážně je Afghánistán území, kde si naši vojáci mohou dělat, co chtějí? Vážně neexistuje mezinárodní právo, ale pouze nadřízená jednotka US ARMY, která může vyvíjet terorismus dle své libosti kde chce a jak chce podle receptu, který vymyslel Adolf Hitler a také tomu (údajně) silou své schopnosti věřil?

 

Adolf Hitler věřil v pořádek árijský

 Pentagon věří v pořádek americký

 

Jenom si jaksi Adolf Hitler neuvědomil, že Němcům patří pouze Německo.

Jenom jaksi Pentagon nechápe, že Spojeným státům patří pouze USA.

 

A generál Opata možná nařídí, že armáda České republiky cestou do Afghánistánu to vezme přes USA a učiní z nich naší kolonii. Nikdy jsme žádnou neměli, tak proč ne? Následně  Bílý dům bude poníženě prosit velitelství české armády o rozkazy pro Pentagon. Než si zprivatizujeme Afghánistán i s jeho občany.

 

Neměli by spíše jít naši zelení zástupci typu Opaty a soudruha generála Petra Pavla do útulných místností bez klik s pravidelnou stravou a velmi tichou hudbou na uklidnění?

 

Ne, svět nepatří nám dokonce ani armádě USA ne!