Euroskepticismus dramaticky v České republice narůstá a zuřivost, že jsme se stali součástí americké propagandy Pentagonu stoupá. A tak propaganda nasadila silnější kalibr, kde dokonce chce zmanipulovat a vyděsit zastánce odchodu z Evropské unie včetně Britů. Magické číslo 53 letí z Bruselu.

 

Všimli jste si záhadných průzkumů či vyjádření politruků české armády? Nejdříve o propagandě českého mainstreamu.

Fraška komunisty generála Petra Pavla s náčelníkem generálního štábu Opatem už médii proběhla a i my jsme o tom psali s nadsázkou, zda i my si nevytvoříme kolonii z USA:

Připravuje se česká armáda na anexi USA a Kanady? Vážně je náčelník generálního štábu Aleš Opata svéprávný?

 

Udělejme si nyní průřez propagandou posledních dní, při které by se musel Goebbels - nacistický strůjce propagandy Adolfa Hitlera - propadnout hluboko pod zem. Že občané si váží vojáků ČS armády při možné obraně vlasti nic nevyváží odpor, který dnes už dávají jasně a veřejně najevo: smrt českých vojáků jako propaganda US ARMY je v České republice nepřípustná. Snadným důkazem je monstr akce na pietní přivítání ostatků zabitých vojáků v Afhánistánu, kdy ani sirény a pláč v České televizi uměle vytvářený nevyburcoval nikde naše občany k zastavení, natož ke shromáždění. A na propagandistickém uvítání, kde se očekávaly desetitisíce občanů jako za Fidela Castra z komunistické éry se na Vítězném náměstí zvaném Kulaťák se sešlo shromáždění, čítající několik desítek "kusů" převážně příbuzných a přátel zabitých vojáků. Toto pohrdání ale nebylo jako neúcta k zabitým vojákům, což tvrdila propaganda mainstreamu, ale pohrdání k válečným šílencům NATO pod komandem USA. (Totéž jsme zažili pod vůdci z SSSR a také jsme jim měli dělat propaganci. Pouze se změnil kompas.) A jediné místo bylo plné lidí, museli počkat, až kolona přejede.

 

Zde jsou důkazy i s časy z propagandistické České televize - sami si můžete dohledat.

Není lepšího důkazu, než ČÉ TÉ...

A co nám hlásí vojenská propaganda?

„Když jsem na letišti na všechny tři kluky čekal, první dojem byl, že je to divné déjà vu toho, co se stalo před čtyřmi roky, kde jsme čekali na letadlo se čtyřmi našimi padlými,“ uvedl posmutněle Stehlík, podle kterého včerejší ceremoniál k uctění památky tří českých vojáků padlých v Afghánistánu prý odpovídal míře události, která české vojáky zasáhla.

I když uvítání podle něj bylo důstojné, za důležitější považuje to, co se nyní děje v ulicích, na sociálních sítích či improvizovaných pietních místech. „Je to obrovská pozitivní odezva, kterou ta celá událost ve veřejnosti má. Chci poděkovat i médiím, jak k celé věci nesmírně citlivě přistoupila a jak velký prostor této tragické události dávají,“ řekl. Nedovedl bych si ani představit, že by před patnácti lety něco takového proběhlo způsobem, jak je tomu nyní. Dnes lidé na Vítězném náměstí v Dejvicích, kde projížděla pohřební auta s rakvemi vojáků, stáli s vlajkami, salutovali a tleskali,“ uvedl vojenský historik s tím, že takové záběry z návratu padlých znal pouze ze záběrů Spojených států, Kanady a Velké Británie. „Postoj se rychle radikálně změnil a je takový, jaký by měl být,“ doplnil.

 

ujetá propaganda

 

A nyní autenticky z přímého přenosu

Mariano Kopecká, jak to na místě vypadá?

Hezké odpoledne, prostranství tady na Vítězném náměstí, diváci se o tom mohou přesvědčit sami, už je skoro plné. Už si není kam sednout, lavičky obsadili lidé z Prahy, dalších měst...

 

Už si není kam sednout
plné náměstí lidí z Prahy a okolí

 

Všude davy lidí na přeplněném náměstí

 

Jakoby tato fraška (nikoliv pieta, aby bylo jasno, ale fraška propagandy) našla svoji věrnou kopii v originále protestu na Charlie Hebdo.

V čele obrovského davu jdou politici

Kdy tahle komedie skončí? Ve skutečnosti...

 

 

 

A tak už si jenom přidejme přístup k magickému číslu 53, doporučenému Bruselem, aby lidé věřili, že

proti Evropské unii a NATO je jenom ta hloupá, dělnická třída,

zatímco většina moudrých miluje Evropskou unii...

 

 PROPAGANDA  PROPAGANDA  PROPAGANDA

 

 My starší se tomu smějeme, protože to silně, velice silně připomíná aplaus na podporu komunistů v čele se Štěpánem, Miloušem Jakešem a převoleným Urbancem do čela KSČ, když Československá televize hlásala nerozbitné bratrstvo KSČ s občany československého lidu, zatímco plná náměstí skandovala, ať už jdou k čertu.