Stále zrůdnější výkřiky šílené Merkelové ukazují na zvrácennost dnešního establishmentu Evropské unie. Ale něco se podobá období před okupací Sovětským svazem a spřátelenými armádami: zatímco totalita praskala ve švech a hlas lidu sílil, i tehdy mainstreamová média - tehdejší tisk, protože internet nebyl - řvala o máničkách, co rozvracejí republiku.

 

A i dnes hlas slušného lidu v obavách dokonce napříč celou Evropou protestuje proti extremistům ve vládách v čele s Merkelovou, Macronem a jejich kontrarozvědkám pronásledujícím obyčejné občany, a pranic se to neliší od tehdejší STB, KGB, kteří ukazovali skutečné zvrácené jedince, zatímco o obyčejných lidech v počtu miliónů se nesmělo psát. A to byla většina!

 

Vážně jsou to teroristé, nebo ustrašení lidé, kteří vyšli do ulic, aby nebyli zabíjeni?

 

Jak se zneužívá boj proti extremismu a rasismu?


Nikdo z nás nechce, aby v ulicích tekla krev. Nikdo z "pěti set miliónů" občanů Evropy, protože těch skutečných teroristů a rasistů je možné dopočítat kolem několika desítek tisíc v celé Evropě. To jsou vyšinutí jedinci, kteří si nepřítele najdou vždy a nemusí to být jinou barvou kůže. Stačí, aby fandili jinému oddílu, poslouchali jinou kapelu či pili jiný nápoj. To, co se však děje dnes, jsou osamocení a zoufalí extrémní politici z řad multikulturalismu, genderismu a feminismu, doplňovaní lidmi na dávkách, kteří si zvykli mnoho let fasovat peníze z daní, aniž by pro lid něco vykonali a lid se napříč celým západním světem (včetně USA, kde to po Maďarsku začalo) rozhodl tyto odtržené politiky od problému lidu odstavit.

 

Asi tak, jak to známe  z roku 1968 či 1989.

Ale zatímco komunisti v roce 1989 pokojně odešli a sklonili hlavy před vůlí lidu, tyto poslední zbytky extrémních politiků za pomoci tajných policií a silových složek si chtějí moc uchovat. To je ta nová DEMOKRACIE: stará už neplatí!

Ne, není pravda, že protestují extremisté, i když se nám to snaží šílená Merkelová, potažmo v České republice šílená Česká televize za pomoci pár extremistů jako jsou Votápkové, Kolářové či generálové přísahající na obranu socialismu dnes na NATO vnutit.

Terorista není ten, co brání svou vlast, svoji rodinu, ženy a děti, ale ten, co se je snaží oloupit, znásilnit, mučit a vraždit.

 

 

Česká televize či Merkelová může tisíckrát tvrdit opak, ale zatímco lid všech národů napříč Evropou a dokonce dnes už i Amerikou umí rozlišit teroristu od pokojného, ale rozhodného protestu proti násilí a zabíjení, poslední zbytky zvrácených politiků za pomoci silových orgánů a tajných služeb nám chtějí namluvit, že protestující dav proti násilí je ten terorista, musící se potlačit!

 

Jak dlouho s námi budou ještě manipulovat?