Vytisknout

Dvacet minut vyhrožování Jourové Orbánovi, Babišovi, Polákům, Maďarům, Čechům a Slovákům v pořadu s Danielem Takáčem.

Kdo vynesl Jourovou, která se chová jako evropský nácek po vzoru velkoněmecké říše do této instituce? Toto europeiské náckovství donutilo Velkou Británii opustit vznikající další šílenou říši a dnes se jí Jourová opět zaštiťuje.

 

 

Ona je vážně zvrácená a bez uvozovek! Vážně nechápe, že co řekla, přesně pasuje na ní?

ČTĚTE POZORNĚ

Doslovný přepis odpovědi:

 Lidi z neziskovek jsou teď na černé listině, zkrátka do toho mluví, jsou slyšet, jsou nám nepříjemní, tohleto je něco, z čeho mě mrazí v zádech, že mám pocit, že už jsem to zažila, jakoby se chce po lidech, že jednou za čtyři roky nahážou volební lístky do urny a mezitím ať jsou takzvaně zticha...

 

Je strašné, že tohoto chameleona, který hlásal před zvolením jiné hodnoty než po zvolení občan České republiky nemůže odvolat, natož vyrazit. Stejně tak jsme byli bezmocni ke komunistům, které jsme také jako Jourovou nemohli vyrazit z jejich pozic!

Jak je možné, že takováto ženská není povinna předstoupit před veřejnost a obhájit své zvrácené představy z očí do očí těch, kteří ji za původně jiné názory a pláč, že se chtěla zasebevraždit, neb je strašně poctivá zvolili?

Proč ji neřekne Takáč, že to pasuje na ní? Přece Jourová, nemusí obhajovat nic, za nic není zodpovědná, prolhala se až na komisařku (lze dokázat změnou o genderu a dalších obrácení) a dnes ji nemůžeme vyhodit?