Už je dospělý, jak jsem ho vychovala, takový je, dala by se parafrázovat slova europoslankyně Šojdrové lovící siroty v syrském bazénu. Sice jsem si se svým synáčkem neporadila, ale cizím radit umím. Vaše KDU-ČSL.

 

"Typický příklad novodobého českého lichváře a podvodníka. Pan Jan Šojdr je předseda představenstva společnosti Evropská kreditní s.e. a jednatel společnosti Fox kredit s.r.o. Ožebračuje lidi lichvářskými půjčkami a připravuje je o střechu nad hlavou. Je skutečně s podivem, kde tak mladý člověk vzal tak značný kapitál (například 3000 000 kč vklad v 25 letech do společnosti Evropská kreditní s.e.-společník s vkladem) a získal kontakty na lidi, kteří mu s jeho rozsáhlým a kvetoucím businessem pomáhají.

 

Dle mého názoru právě paní Europoslankyně mu profinancovala vznik jeho společností a poskytla to nejdůležitější peníze a kontakty, hlavně ať se synovi daří a tak nenažraný synáček podnikal, až se to celé nějak zvrtlo. Poměrně nedávno se paní europoslankyně Šojdrová vyjádřila v jednom článku, že je hrdá na svůj národ, rodinu, děti, přátele. Shrnula to slovy že rodina je pro ni nadevše. Když jsem tento článek opětovně četl bylo mě z toho na blití. Hold skandály se nevyhýbají ani křesťanské KDU-ČSL.

15.12.2016 převedl Jan Šojdr firmu Evropská Kreditní na jistého Dumitru Morosan (Rumunsko) což je dle mého názoru nějaký bílý kůň z východu. Nadále své podvody provozuje pod firmou Fox kredit".

Převzato z facebooku

 

A ten konec se také nepovedl, alespoň dle Městského soudu: stále je tam zapsán.

 

 

Neměla by se paní europoslankyně nejdříve starat o naše postižené našimi "lidumily"?