Vytisknout

Aby bylo jasno o co jde a že výpad není veden pouze ideologicky. Bartoš, Michálek a další tvrdí, že stačí nakrmit systém daty a pak z toho vypadne hotová práce. No, nezlobte se, ale toto vysloví pouze debil. A Piráti.

 

A mírněji to prosím říci nejde.

To, že nakrmíme systém je pouze zdánlivé. Pan Bartoš totiž nechápe, že pak zase NĚKDO musí ta data vyndat, místně prověřit, ta pak tam zase vložit, další NĚKDO je zase vyndá, překontroluje a pak je tam zase vloží, takže to "kolečko v žádosti na stavbu", pokud se nezruší nesmysly, nikdo nezkrátí.

Prostě to pouze nebude dělat žadatel, ale další úředník!

 

A ty blbé programy dělají právě ty děti jako Piráti, kteří to nakonec sami kritizují!

Protože nikdy nepracovali v terénu a netuší, v čem je problém!

Data se ručně přepisují a systémy nekomunikují, protože ČSSD jmenovitě Marksová a Chovanec tyto systémy totálně rozvrátili, vůbec nechápali která bije a jediný Drábek měl přesnou vizi: kmen, do kterého se napojí všechny systémy, zatímco dnes to funguje tak, že jdou paralelně vedle sebe a potřeba kancelářských sil je pětinásobná!

Kdo ví, jak funguje Ginis, OKsystém školení a školení, ale výsledek je katastrofální i proto,  že data mezi programy proudí i tři dny, zatímco banky komunikují za jeden den, že vše je ruční práce zadávaná jednotlivě a mnohdy nejde odeslat, zatímco Piráti a ČSSD si honí trika. V teoriích.

 

 A protože děti ve školách vůbec netuší, v čem je problém, dávají hlas Pirátům.

Oni totiž věří, že Piráti nakrmí systém daty a pak z něj padají výsledky a že státní správa je neschopná a lidé tam blbí.

Nechápou, že vše se dělá fyzicky, v terénu, že se musí osahat žumpy, osobně zajít za Romy atd..

Ano, je to generace naivních a hloupých dětí, které vůbec nic o životě nevědí. Sedí u "kompu" a buší do klávesnic.

Pracují virtuálně stejně jako "sexují" virtuálně.

A život je jinde!

ILUSTRAČNÍ - GINIS a nekomunikuje nic s ničím.

Pošlete ty virtuální Piráty pracovat s těmi jejich geniálními daty do terénu a zavřou ústa. My nepotřebujeme zdesateronásobit krmení počítačů, ale snížit počet ručních zásahů v systémech, počet fyzických úkonů v terénu, a následné ruční přepisování jednotlivých dat. To jejich kolečko totiž nedělá počítač a program, ale lidé ve státní správě, kteří jsou úkony a výkony dokonce nekomunikujících programů zahlceni. Nebo si vážně myslí Piráti Michálek a Bartoš, že strčí data do počítače a ty počítače sami budou běhat po obcích, kopat díry, běhat po Chánově, hledat vodu na nové studny...

Možná v roce 3000, ale dnes je rok 2018!

Pošlete ty jelimany naduté na rok pracovat. A televize je u toho může točit. Experty. Digitální...