Vytisknout

Znáte ten vtip o sovětském vědci, co vždy utrhne bleše jednu nohu a až do poslední vždy dle jeho závěrů skočí, pouze po utržení poslední  nohy vybádal, že neslyší, protože bez nohou neskočí? To byla bájná léta sovětské moudrosti.

 

 

Dnes je rok 2018 a totéž na čtenářích aplikuje agentura REUTERS, BBC.

A Trump se Zemanem mají pravdu

Novináři z mainstreamu jsou žumpa

A zde je důkaz

V České republice prý nejsou lidé na práci. Důvod? Excelentní ekonomická situace.

Na Slovensku prý nejsou lidé na práci. Důvod? Excelentní ekonomická situace.

V Německu prý nejsou lidé na práci. Důvod? Excelentní ekonomická situace.

A můžeme s dalšími pozvánkami do Evropy pokračovat.

 

ALE

V Rusku TAKÉ nejsou lidé na práci. Důvod? Diskriminace, intolerance, rasismus a xenofobie hraničící s extremismem. Že tam jsou miliony lidí z Ukrajiny, Čečenska, a dalších států jezdících za prací? No a co, hlavně když se důvod na urážky Ruska najde.

 

A nejlepší nakonec: ve velké Británii TAKÉ nejsou lidé na práci. A důvod? REUTERS, BBC a další zpravodajské žumpy našly důvod jako v úvodníku prý dle americké BCC:

Bakalovy Hospodářské noviny přebírají z BBS a REUTERS přes ČTK (a netřískejte se smíchy).

 

Brexit začíná tvrdě dopadat na britské podniky. Sehnat zaměstnance je nejtěžší od roku 1989, zhoršuje se i nálada šéfů firem

Nejistota spojená s odchodem Británie z Evropské unie začíná mít na britské podniky výrazný dopad, jejich vývoz zpomaluje, náborové potíže se hromadí a investiční plány musí omezovat. Vyplývá to PRÝ ze dvou průzkumů - Britské obchodní komory BCC a společnosti Deloitte. (Kdo zadává průzkum pro BCC?)

 

No potěš koště: tak všude je to údajně tak, že nejsou lidé na velké množství zakázek, zatímco v Rusku a Velké Británii sice zakázky nejsou, ale jenom proto, že díky extremismu či Brexitu odmítají lidé za tyto státy pracovat. A proto nejsou lidi!!!

A pak se diví, že se stále silněji ozývá: mainstream od BBC, REUTERS až k České televizi a rozhlasu je neuvěřitelná žumpa složená z propagandy a zbabělých, mluvících hlav za peníze Bruselu. Zpracováno v USA!!!

 

 

 A kdože je ten údajný britský zdroj pro REUTERS, BBC, ČTK a  Bakalovy noviny?

Rozhodující pro váš úspěch je pochopení poptávky na trhu, příležitosti, konkurenční krajiny a hodnotového řetězce. S členstvím BCC Research - od pouhých 8 000 dolarů - získate rok neomezeného přístupu do sbírky podle vašeho výběru.

BCC Research: Market Research Reports & Industry Analysis

Korporátní ústředí:

BCC Research LLC
49 Walnut Park, Budova 2
Wellesley, MA 02481, USA

Krajský úřad:
104 S. Estes Dr. Suite 204
Chapel Hill, NC 27514 USA

 

 P.S. Sovětský vědec napsal: když utrhneš bleše 1 - 7 noh, skočí. Když bleše utrhneš 8 noh, neslyší... A jsme opět tam, co jsme byli, pouze o šedesát let dále!