Vytisknout

Dva diskuzní pořady, které jsou konečně svobodné, zatímco cenzura v České televizi a Českém rozhlase už dnes těžce soupeří s bolševickou stokou komunistické totality: "Jaromír Soukup LIVE" a "ARÉNA Jaromíra Soukupa".

 

Od roku 1989 do roku 2000 jsme byli zvyklí na veřejnoprávní České (původně Československé) televizi vidět názorové proudy všeho druhu, což byla oáza po jednostranné masáži let budování socialismu v čele s KSČ, kdy se nikdo s jiným názorem na obrazovku nedostal. Pak přišla doba temna, spacáků Rumlů a Václavů Moravců, kdy posledně jmenovaný za obrovské peníze z pořadů a reklam obsadil všechen vysílací čas, včetně reklam 24 hodin denně. Veřejnoprávně...

 

Zlí jazykové tvrdí, že to Václavu Moravcovi hodí až "půl mega", neboli půl miliónu měsíčně.

Je to pravda, není to pravda...

Ani poslanci, mající dozor nad Českou televizí, nedokáží zjistit odměny a platy, takže díky přísnému utajení to může být pravda. Těžko by však Moravec dělal reklamy na sebe samu, další večerní pořady a současně zastupoval generálního za hubičku. Takže  fáma, že dostává za loajalitu k Evropským hodnotám tolik peněz, může být pravdivá. Proč by jinak generální Dvořák nechával všechny smlouvy začernit, což si nedovolí ani pověstná CNN?

 

Každopádně je úžasné vidět, jak se všichni, co měli 18 let vstup na obrazovky zakázán před kamerou učí mluvit včetně Jaromíra Soukupa. Na Barrandově.

Ostýchavost pomalu u hostů mizí a Jaromíre, my, co se hlásíme ke svobodě slova:

UPŘÍMNÉ DÍKY, hosté na indexu Evropských hodnot a cenzorního Václava Moravce si zvyknou v pořadu "Jaromír Soukup LIVE" stejně tak, jako si zvykli rychle v roce 1990 po osvobození Československé televize.