Pokud si někdo myslí, že Václav Moravec nemůže už ničím překvapit, je v hlubokém omylu. První půlhodinu se choval, jakoby otázky moderoval naposledy, nebo měl u hlavy pistoli nejsilnější ráže za 61% lidí, co mají odpor k EU a propaganda se jich míjí. Nebo, viz nadpis.

 

 Zuřivost, jak se snažil přinutit Babiše, že jedině svaz socialistických republik evropských a nikdy jinak bylo na úrovni slaboduchým politických školení mužstva (PŠM)  v létech komunistické normalizace. S výsledkem, že odpor k Bruselu se stále víc zvedá.

 

Ale k věci

Půl hodiny ječel na premiéra Babiše Moravec o cestě Vondráčka do Ruska a komu tento divný moderátor leze krkem, lze tuto půlhodinku jedině doporučit. Moravec se choval jako blázen, následně Bartoš jak zfetovaný fanaticky opakuje o servilitě k Rusku a že jsou sankce a sankce...

Přitom hrdý Bartoš Pirát nehledá řitním otvorem americké ambasády tu správnou servilitu?

 

Jedna z tisíců připomínek na facebooku:

Kdo dneska sledoval Moravcův pořad musel být zákonitě zhnusen.Více jak hodinu se snažil komentátor o prohloubení studené války a přetavit ji na horkou.Avizovaná Vondráčkova návštěva ruské Dumy bylo stěžejní téma.Tolik nenávisti vůči RF ze strany NEODVOLATELNÉHO komentátora ČT slýcháme občas od Kalouska či Štětiny.Jeho CÍLENĚ sledovaný tlak na premiéra a snaha,aby odsoudil počínání předsedy sněmovny při jednání v Moskvě bylo odporné.Vše za peníze,které platíme ČT,která se prezentuje jako VEŘEJNOPRÁVNÍ.

 

Nechme však "připosranost" Moravcovu a Bartošovu stranou.

Na jednu vážnou, velmi závažnou událost v pořadu bychom upozornit měli:

Pamatujete si na "Pouštní bouři", kdy jsme údajné mírumilovné Kuvajťany chránili před Saddámem z Iráku? Tak nám to bylo řečeno. Před pár dny byl zaživa rozřezán pilkou redaktor Saudské Arábie na saudském velvyslanectví v Turecku patnáctičlenným komandem a pak rozpuštěn v kyselině. Je sice divné, že to Čt pustila, ale to hlavní je, kdo jsou ti spojenci.

 

Saudská Arábie jsou teroristi a lidské zrůdy, kteří stojí i za útokem na New York. Nyní se zjistilo, jaká zvěrstva dělají opozičním novinářům. Přátelé USA. Milión civilistů z Iráku bylo vyvražděno armádou USA, Velké Británie a Francie, aby se zjistilo, že nařčení z chemických zbraní byl podvod. Na této teroristické genocidě se podílela i Sadská Arábie a Kuvajt. Ten Kuvajt, který schvaluje zvěrstva řezání pilkou prstů za živa, řezání těla pilkou a rozpouštění v kyselině a opět to vedou USA, které nad tím drží ochrannou ruku stejně jako nad genocidou v Jemenu a ještě před pár dny NAŠE veřejnoprávní média nad americkým terorismem mlčela! A do té party patří ještě Izrael. Palestince má jako trénink a lovnou zvěř a tisícům protestů OSN a celého světa se vysmívá. Nejmodernějšími zbraněmi za peníze USA, jinak je Izrael žebrota. Staví domy na okupovaném území a kdo protestuje, toho zastřelí. Humanitárně.

 

Proto je Rusko úhlavní nepřítel. A to jsme si mysleli, že veřejnoprávní televize s Václavem Moravcem už ničím nepřekvapí...