Vážně musí naši kluci - vojáci být trestáni za kontroly řitních otvorů americké armády? Jak dlouho bude naše vojenská nenávistná propaganda tvrdit, že tam kdesi umírají za blaho České republiky?

 

V Afghánistánu padl další český voják

Při útoku na vozidlo české jednotky v afghánské provincii Herát v pondělí padl český voják a další dva vojáci byli zraněni. Informovalo o tom ministerstvo obrany. Už po třetí  "náhodně" bylo zaútočeno na auto s českou vlajkou.

A další, posílající vojáky na smrt se zmůže pouze na proklamaci: rakví máme hodně, klucí, přijďte do Afghánistánu pobejt...

Opět byly rodiny vojáků byly informovány. K dispozici jsou jim OPĚT vojenští psychologové.

 

Mračna se stahují nad Českou republikou. Ošátkovaných je zde stále víc, i když ministerstvo vnitra tvrdí, že jsou to turisté v počtu tisíců. Pokud se to přenese k nám, tak k nám buď Bůh milostiv.

 Vědí vůbec ti, co posílají naše vojáky na jatka do Afghánistánu, co si skutečně veřejnost myslí?

 

A v dálce veřejnoprávní zaznívá hlas, jak nás Rusové připravují na smrt...

 

 Doplnění: „Byl to nečekaný a bezprecedentní útok. Byl to útok z vlastních řad od spojenců,” uvedl na tiskové konferenci ministr a dodal, že ale mise českých vojáků pokračuje a z Afghánistánu Česko neodchází. Prý je to náhoda, že pokaždé útočí na české vojáky třikrát za sebou. Kdyby se nejednalo o smrt a tragédii, nepřipomíná to Svěrákův film o náhodě jednou za sto let...?