Pokud tedy v pondělí poslouchala polední komentáře Radiožurnálu, kde velmi zdařile bodoval její nechtěný zástupce Stanislav Křeček...
 

V Radiožurnálu si, dost očekávaně, ke zpochybnění Zemanova seznamu vyznamenaných, vybrali ředitelku zdravotní školy Ivanku Kohoutovou - mediálně proslavenou svou údajnou netolerancí k dvěma arabským migrantkám toužících po vzdělání...

Několik let musela paní ředitelka čelit obviněním z rasismu, nátlaku osvícených ministerských úředníků, náletům školních inspektorů a v neposlední řadě i útokům ze strany ombudsmanky Šabatové, nežli konečně soudy rozhodly v její prospěch, zprostily ji všech těch „hrozných“ obvinění vycucaných z prstů uvedených migrantek a celého toho houfu lepšolidí.

Paní ombudsmanka musela trpět, pokud tedy v rozhlasu poslouchala svého zástupce v úřadě Křečka, který nabroušené redaktorce trpělivě vysvětloval, že v tomhle případě nešlo ani tak o tolerování náboženských symbolů ve škole, jako o pokus nejrůznějších promigrantských aktivistů, neziskovek zastrašit ty, kteří respektují zdravý rozum a zákony ČR, že to státní vyznamenání, pro těžce zkoušenou paní ředitelku je zcela namístě!

Nepatřím k příznivcům ČSSD, ale před pevným postojem - až statečností Stanislava Křečka, který prokázal takovou kuráž veřejně ventilovat názory, které se od něj ve veřejnoprávních médiích, natož pak v Úřadě rozhodně nechtějí slyšet, v úctě smekám.

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz