Vytisknout

Oba dva byli ješitní opilci s jedinou touhou: za poplácání po zádech od velkého Američana by zničili celou zem. Tlachalové, poklonkovači a obhájci kultu osobnosti.

 

Všimněte si toho úžasného podobenství: oba dva s Clintonem a Clintonovou prožívali opilecké orgie, oběma Clinton s radostí naléval a oba dva se často potáceli domů dle různých svědectví.  Boris Jelcin dokonce v přímém přenosu v delíriu tančil kozáčka. Na mezinárodním fóru. A Rusko se hroutilo do katastrofy!

Jistě, byla to svobodná léta plná nadšení. Problém byl jinde: zatímco zde ekonomiku tvrdě držel Václav Klaus a proto transformace byla daleko nejlepší než se i u nás v roce 2000 se západu podařilo obsadit všechny informační kanály, v Rusku to mělo opačný trend. Ač Gajdar připravil kvalitní reformu, díky opilci Jelcinovi začal západ rozebírat ruskou zem a všichni jestřábi se tam slétli, aby Rusko rozparcelovali. Dokonce nastal "částečný údajně neřízený z USA rozpad", kdy USA armáda začala obsazovat všechny státy kolem Ruska a připravila výsadek na Krym!

 

Finále se nezdařilo, Putin je z Ruska vyrazil, posílil obranu hranic a v roce 2014 začalo peklo!

 

Ta svoboda platila u nás až do roku 2000

Zatímco zde slabá vláda nechala rejdit americkou rozvědku jak doma, za kus žvance a dolaru se lidé jako Žantovský a Havel plazili po kolenou v rauši slibovaného opojení, americké tanky rozvrátily bývalé svobodné státy ve střední Evropě. Toho začal zneužívat Soroš a nahnal sem miliony migrantů. K nám z Ukrajiny apod., na západ ostatní.

Naopak rok 2000 v Rusku měl ozdravný charakter: nástup Putina, vyhnání zločinné americké propagandy formou opět Sorose, "Hlasu Ameriky, Svobodné Evropy" a dalších podpor rozvratu Ruska a to se najednou minutu před bankrotem začalo stavět na nohy.

 

Dnes je Rusko skoro nejsvobodnější zem na světě, zatímco USA jsou státem zabíjení, úpadku, zadlužení, terorismu a stavění základen po celém světě. Ve všem je to Amerika first!

Pouze masmédia tvrdí, že západ a USA jsou božská a stejně jako za totality každý, kdo nesouhlasí a předkládá důkazy, je údajný nepřítel "bohatého" lidu, kolaborant a zločinec. Když vrchnost svobodně nařídí, že máme říkat o západu jak je skvělý, tak nás k tomu demokraticky donutí.

Nic to však nemění na tom, že Boris Jelcin a Václav Havel byli nejhoršími opileckými prezidenty ve střední a východní Evropě, kteří by za potlesk ve světle ramp prodali i svou duši, natož celou zem do rukou západu.