V poslanecké sněmovně vznikla eurosvazácká iniciativa pod názvem Evropská platforma. Poslanci z celkem sedmi klubů opět zahajují spacákovou revoluci číslo 2.  Prý projekt má být alternativou k dezinformacím. Bohužel slavná bojovnice narazila na vidle, které si sama nastavila.

 

Eurosvazačka Adamová Pekarová se nestačila divit. Pan poslanec za SPD naprosto věcně a s klidem rozebral její eurosvazácká hesla a výkřiky, kdy ani Witowská nestačila zírat. Pan Volný totiž na otázku Witowské reagoval, že se domnívá, že zahraniční politika nereflektuje veřejné mínění občanů naší země. A přes provokativní otázky, že 500 000 voličů není většinový názor a průzkumem CVVM se prý potvrdilo, že veřejné mínění je většinou proti,  exaltatované výkřiky slavné svazačky z EU ukázaly frašku, na které je tato spacáková revoluce číslo dvě založena: umlčet a zadupat. 

spacák Ruml Česká televize v roce 2000

 

Bylo na ní vidět, že demagogie dokáže pan Volný s klidem odpálkovat a ještě kontrovat: CVVM je prolhaný výzkum a jedině referendum prokáže náš vztah k Evropské unii. A na to nelze nijak odpověď zmanipulovat. 

 

Asi není daleko od pravdy: protože toto ukázala propaganda zfalšovaného výzkumu České televize na manipulaci diváků

 

 

A toto je dost seriozní průzkum z ministerstva vnitra - EUROSKOP

 

EUROSKOP: "Pouze" 61% Čechů je v září proti Evropské unii

 

 

 

Zde jsou přímo exaltované, zoufalé výkřiky eurosvazačky v přímém přenosu

Evropská platforma vs. čeští euroskeptici