Neuvěřitelný příběh se odehrává na ministerstvu zahraničí. Poche, podle chování a stylu chůze mající přezdívky od vidláka po vesnického křupana, poslední dobou od přezíravosti k voličům nazývaný "Pche" je zpět.

 

Vykopli ho dveřni, vrátil se se slávou oknem

Nic ho nezastaví, tento balvan si ČSSD neodvalí. A lidem došla trpělivost: nejen ve volbách, ale nyní v průzkumech tuto partičku posílají tam, kam patří. A pan europoslanec se směje: stejně mi plat europoslance budete platit. Nic nedělám, ale penízky se syspou.

 

Měsíční plat Pocheho činí 7956 eur, což je cca dle kurzu asi 214 tisíc měsíčně. A pokud europoslanec Poche odslouží jedno volební období (5 let), bude v důchodu pobírat 1329 euro, což je  cca 35 tisíc korun měsíčně navíc ke svému národnímu důchodu.

 

 

 Poche skončil k 1. listopadu na ministerstvu zahraničí jako politický tajemník. Petříček už dopředu avizoval, že by europoslanec mohl být jeho externím poradcem. A jak řekl, tak tuto šaškárnu si v ČSSD pan europoslanec prosadil.

 

Divíte se, že se nám všem europoslanec Poche směje do obličeje, plivá na důchodce, když mnozí po celoživotní dřině berou 7 - 11000 Kč?  A pan dříč Poche dostane k důchodu dalších 35 000. Měsíčně. Jak je ta Evropská unie úžasná...

 

A ČSSD padá do nicoty...