Vytisknout

Vážně stačí, aby formulka "ve státním zájmu" obešla jakýkoliv zákon, za který je tvrdě trestán každý v tomto státě včetně médií? Vážně je Slonková - Kubík mimo zákon a státní zástupci pronásledují výkřiky vzteklounů na facebooku, ale promyšlený zločin dehonestace je tolerován?

 

Co Slonková smí a nikdo jiný ne? Už po několikáté...

Slonková flagrantně porušila nejen zákon, když zveřejnila únik informací z odposlechů intimních rozhovorů v roce 2014 mezi premiérem Nečasem a Negyovou. Porušila vše.

„Byl to Petr Nečas, který promíchal veřejnou funkci se svým soukromím," řekla šéfredaktorka MF Dnes Sabina Slonková. „My jsme přesvědčeni, že jsme odposlechy zveřejnili oprávněně na základě odkazu na veřejný zájem. A jsme přesvědčeni, že to prokážeme," dodala.

Jenomže ta prasárna Slonkové došla tak daleko, že i animátoři tchajwanského studia NMA TV parodovali premiéra Petra Nečase a vyobrazili ho coby sexuálního otroka dominantní Nagyové.

 

Sabino Slonková, toto je ve státním zájmu?

 

Za prvé Slonková nemohla mít odposlechové zařízení. Pokud ho využila, je to trestné. Pokud to byl únik ze živého svazku, je to opět trestné.

 

Přesto Sabina Slonková odchází vítězně bez potrestání, z Nagyové udělala couru a přechází k propagandistické skupině Neovlivní.cz. 

S Kubíkem.

 

Kdyby zveřejnila ve veřejném zájmu diskuzi politickou a vytečkovala osobní diskuzi intimního rázu, ještě by soudný člověk oko přimhouřil. Ale hyenismus s gestem pedofila zveřejnit intimní hádku, kdy potom se tato dvojice dostala do extrémně sprostého ataku je víc než trestný čin. Státní zástupci mlčí.

 

 A nyní k Babišovu synovi - šílenosti, kdy lid naskočil na vlnu manipulace

Z logiky věci diskuze o jedné doktorce, že pracovala s Kubíkem ve veřejném zájmu včetně délky nastříhání je totální zhovadilost. Ne, nikoliv zhovadilost, prostě zločin.

 

  1.  Zatímco vrah, silniční pirát či policista má zakrytý obličej, tohoto muže natáčí kamera naplno a navíc jeho divnější tvář evidentně ne při čistém vědomí pustil Seznam pro senzaci a reklamu naplno do televize. A GDPR je k smíchu.
  2. Návštěva dvou reportérů ve Švýcarsku proběhla už v polovině října, ale na veřejnosti se reportáž objevila až teď. Prý mají nejlepší techniku, Google brýle, ale zatímco střih amatérů je za jeden až dva dny hotov, oni to dělali na Seznamu skoro měsíc!
  3.  V jednom okamžiku to spustila Česká tevize, Český rozhlas a napojené propagandistické řetězce, ale samozřejmě s dovětkem, že vše bude ověřovat. PO MĚSÍCI!!! Tudíž poškodí, senzaci vypustí a pak teprve ověří? To vážně veřejnoprávní médium smí, když soukromé televize za to RRTV trestá, není li předem ověřeno?
  4.  O co ve skutečnosti šlo? Za první den mělo video s novým dílem Zvláštního vyšetřování více než 740 tisíc zhlédnutí. Zájem o něj způsobil, že se v pondělí a v úterý datový tok na webu Seznamu proti předchozímu týdnu ztrojnásobil. Datový tok se po zveřejnění pořadu zvýšil až na 90 Gbit/s, což je o 200 procent více, než je průměr.
  5. Dále jedna lékařka naprosto nemůže zlikvidovat nějakou osobu. Pokud je někdo vyšetřen s podezřením na schizofrenii, musí to ověřit další lékaři. Jestliže někdo už dostane diagnózu a zpravidla je potvrzena několika pracovišti a několika odborníky, není možné, že by si jedna doktorka vzpomněla, že je někdo schizofrenní, tak přímo definice psychózy sama o sobě implikuje to, že má hrubé narušení myšlení nejčastěji ve smyslu bludů, ale někdy i halucinace.

    Přitom může mít vysokou inteligenci, a dokonce i obstojné komunikační schopnosti. A to je to, co může být matoucí a co ta laická veřejnost tváří v tvář psychotikovi neumí odhadnout. ve chvíli, kdy se někdo dostane do psychiatrické léčby, tak podle toho zákona ve chvíli, kdy pacient nepodepíše dobrovolný vstup, že on žádá o léčbu, tak do 24 hodin musí zařízení místně příslušnému soudu tuto skutečnost oznámit a ten musí poslat nezávislé odborníky, kteří posoudí opodstatněnost situace, a to podléhá kontrole. Vše u Babiše juniora bylo v pořádku. (Autentická kopie výroků profesora Höschla)

  6. Neexistuje veřejný zájem zneužitím lékařského tajemství, tudíž Seznam, Slonková a Kubík se dopustili trestného činu a státní zástupci musí okamžitě jednat. (Pokud nejsou pod americkou gescí) Oba totiž věděli, že je Babiš junior těžce nemocný (schizofrenie se počítá mezi těžké nemoci a někteří i zabíjí) a přesto bez soudu spustili dehonestující reportáž!
 
 
 
 

Sólokapr za cenu porušení zákona? Ve Švýcarsku by za to dostali až tři roky natvrdo! 

https://pbs.twimg.com/profile_images/139284964/erikbest-facebook_400x400.jpg

Erik Best

Podle švýcarského práva je protizákonné nahrát soukromou konverzaci, pokud s tím všichni účastníci nesouhlasí. Na základě článku 179 švýcarského trestního zákoníku (k dispozici je neoficiální verze v angličtině nebo oficiální verze v němčině, francouzštiněitalštině) pachateli hrozí až jeden rok odnětí svobody nebo pokuta. Trestem za neoprávněné vniknutí jsou podle článku 186 až tři roky ve vězení nebo pokuta. Jestli se za neoprávněné vniknutí dá označit vstup pod falešnou záminkou s úmyslem dopustit se protiprávního jednání (nahrávání soukromé konverzace bez souhlasu všech zúčastněných) je věcí státních zástupců a soudů. Zveřejnění protizákonně získaných informací je trestným činem podle článku 322 s až tříletým trestem odnětí svobody nebo pokutou. Je otázkou pro veřejnou debatu a rozhodnutí v rámci vládní koalice, je-li takové potenciálně protizákonné jednání novinářů „odporné a hnusné“, nebo zda může veřejný zájem novinářů a společnosti v jedné zemi vyvážit porušení zákona v jiné zemi.

 
A perlička na závěr - společnost Median zveřejnila průzkum
 
Důvěra v Babišovu verzi příběhu o Čapím hnízdě klesá, prý ukázal průzkum. A kdy byl udělán? Ihned v úterý, kdy povedená dvojička zveřejnila "Sarajevo Babiš" a nikdo netušil, co se děje, když to vypadalo jako věrohodná bomba. A teprve ve středu odpoledne po návštěvě amerického lobbisty za Westinghause vysvětlil některé nejasnosti. Kdo zadal tak bleskový průzkum, jak to, že Česká televize okamžitě spustila zprávu od Seznamu?Stejně tak Český rozhlas?
 
Vážně to nebylo připravené? Dělají z nás hlupáky?