Vytisknout

 

Rudé trenky na slunci hoří

jako rozkvetlý vlčí mák

a po celém kraji letí píseň

červené trenýrky do oblak.

 

Co je hrozné? Že my, kteří skutečně protestovali od srdce a rozumu proti vládě jedné strany začínáme chápat, proč ta chátra Bakalů, Kalousků, Němcových a Šafrů byla poslána  do uranových dolů na převýchovu. A stejně tak ti dněšní jsou skuteční extrémisté, kteří se nezastaví před ničím a když začnou prohrávat a lid už je nechce, začnou si vynucovat tu jejich prapodivnou demokracii násilím.

 

Stačí se podívat na Národní třídu, o kterou už dnes - 17. listopadu, slušný člověk ani nezavadí a je tam pouze lidský odpad extremistů, Ukrajinců a svazy neziskových organizací, které vede Člověk v tísni.

 

 

Ale lidé - poctiví a slušní lidé, tam sedmnáctého listopadu už ani nejdou a tiše si doma jenom zavzpomínají. Nebo si tu spodinu fotí. 

 

Není demokracie a svoboda západní: demokracie a svoboda buď je, nebo není!

 

 

I Islámský stát nabízel svobodu. Tu jejich.

 

A svoboda s demokracií, kdy ti údajní demokraté vyhrožují každému, když není po jejich je stejné úrovně jako Islámský stát.

V čem se liší propaganda?

 

Vrána k vráně - důkaz

 

17. listopad neexistuje. Je to pouze symbol. Vždyť ti "vůdcové" byli záloha KSČ - mladí vůdci SSM jako Monika Pajerová, různí Pánkové a další tehdejší děti se šly vyřádit a byly ve správný čas na správném místě, kdy shodou okolností ti, co celá léta skutečně protestovali a nasazovali krky (neplést se životy) ten den ani v Praze nebyli.

Pravda je taková, že všude kolem už komunisti odešli, i Sovětský svaz byl prakticky "v Pánu", takže ti naši komunisté udělali pá pá.

Pouze byl jeden mrtvý Šmíd a i to byl podvod. Demokratický...