Vytisknout

Málokdo tuší, že zatímco resorty vedené pod Babišem a ANO jsou v relativně, skutečně jenom relativně v ne-katastrofálním stavu,  resorty vedené ČSSD vzbuzují hrůzu a možný rozvrat!

 

Prezident Zeman by měl veřejně vystoupit před pátečním hlasováním a veřejně oznámit stav naší země, protože Babiš to udělat nemůže.

Maláčová daleko překonala Špidlu "Zdroje jsou" a ministerstvo práce a sociálních věcí je před kolapsem.

Ministerstvo školství vedené Plagou (ANO) díky ČSSD je už také na hraně kolapsu.

Ministerstvo vnitra Hamáčka spolupracuje s prapodivnými individuy proti lidu České republiky, místo aby je chránilo a je to vidět na silnicích, na svobodě slova, na internetu a každý si můžete doplnit, odkud výhrůžky z tohoto resortu a na koho jdou!

 

Nejlepším řešením by bylo pro občany České republiky vyrazit pokračovatele Špidly,  Marksové a Chovance z vlády a na vyčištění spolupracovat s SPD Tomia Okamury.

Až by se tyto resorty vyčistily a stejně tak politická scéna od extremistů z řad Kalouskových Top 09 a jejich kumpánů, mohla by opět začít soutěž ideí a návrat  ke skutečné demokracii a svobodě.

 

Pokud tam zůstane ČSSD, blíží se katastrofa. A novináři, pokud zde ještě nějací zůstali, by se měli začít pídit po skutečném stavu resortů a nikoliv vyhledávat pseudokauzy v čele s hyenami jako je Slonková a Kubík. (Můžeme přidat Kmentu, Šafra a další šílené manipulátory s veřejným míněním formou zloděj křičí chyťte zloděje!)

 

Že výše napsané není pouze plácnutí do vody začneme rozebírat příští dny. A začíná to vypadat hrozivě. Jenom namátkou, ekonomika prudce zpomaluje už od začátku roku, mohutně se začalo zdražovat, MPSV je nepřipraveno a stav je v něm děsivý, Itálie nechce být otloukánkem a odmítá se podřídit diktátu Německa, což může vyvrcholit návratem k liře, automobilový průmysl dostává ránu za ránou a školství produkuje mladé lidi pro neziskovky, ale jinak "blbé a nevzdělané" studenty, kteří se jinde nechytnou, maximálně jako námezní síly, rozpustí li se nezisk. Umí statistiky, mačkat Enter a Delete a to je tak asi vše. Ale mají razítka ze škol a potřebují další desítky miliard.

Vážně ani ti lepší novináři nevidí, nebo nechtějí vidět, kam se řítíme? Babiše nesmetou pseudoaféry, ale totální rozvrat resortů!