Vytisknout

Další ze série závažných zpráv. Shrňme nejdříve u nás: Václav Klaus vyrazil se Sorosem (osobním přítelem Havla a Albrightové) dveře i s futrem. Od té doby se proti Klausovi rozpoutala mediální nenávist. Babiš si politicky přisadil, vozil se po Klausovi aby se odlišil a naopak Sorose opět do České republiky zval.

 

S tehdejší zprávou z Aeronetu o přesunu peněz jsme našli příliš mnoho souvislostí

Slonková a Kubík jsou přes Neovlivní.cz financováni Open Society Foundation Praha - opět Sorosem. A před časem Aeronet přišel se závažnou zprávou, která může objasnit demonstrace proti Zemanovi, Babišovi za pomoci České televize i u nás. 

Pak ale zní otázka: co dělala BIS a kdo ji skutečně vede?

Skutečně náhodná souvislost se Sorosem?

Nejdříve lehká chronologie.

Nečekaný útok na britskou libru a jejím rozkolísáním vynesl zvrácenému šílenci Sorosovi obrovské bohatství. Dnes, sice beze zbraně, ale díky penězům je větší hrozbou než vůdce Al Kaidy Usáma bin Ládin. Pro ty, co nevěřícně kroutí hlavou: Václav Klaus ho vyrazil z naší země. V Izraeli je to persona non grata a Izrael moc neoplývá naivitou. V USA byla obrovská petice, aby i tam ho vyhlásili personou non grata. Tam se dal do spolku s Obamou, Clintonovou a Madeleine Abrightovou. (Zajímavé je, že Soros je žid, pro Izrael je to vetřelec, Albrightová je židovka a část rodiny Trumpa jsou ortodoxní židé). A před týdnem Trump také označil Sorose jako největšího zločince, nad kterým drží ochrannou ruku rozvraceči USA v čele Clintonovou a rodinou Obamů. A můžeme pokračovat na opačném pólu: Rusko a Putin s ním vyrazili dveře, Orbán a Maďarsko s ním vyrazili dveře a Izrael tento tah Maďarska podporoval.

Nebudu dávat desítky odkazů, ale vše si můžete dohledat. Není to v utajeném režimu.

 

Vraťme se však k nám.

4.4.2017 přišel ministr financí Andrej Babiš s návrhem, aby se škola přesunula do české metropole. "Neměli bychom jim pomoct a mít je v Praze? Rád o tom budu jednat," napsal Babiš  na svůj Twitter. A česká vláda by mohla univerzitě nabídnout nevyužitý areál pražské Invalidovny. "Oni by si ji opravili a mohli by tam sídlit," uvažuje Babiš.  Podporu mu vyjádřil  Jan Hamáček z ČSSD. "Já bych určitě nebyl proti," řekl.

 

 Před zvolením prezidenta Zemana do funkce napsal AERONET

Podle informací našeho zdroje navštívil George Soros v září tohoto roku Prahu a otevřel si bankovní účet v UniCredit Bank v centru Prahy. K otevření účtu použil svůj americký cestovní pas. Přibližně ve stejnou dobu si u téže banky otevřel účet i Karel Schwarzenberg naproti svému českému diplomatickému pasu.

Cestovní pas George Sorose - z Aeronetu

 

Každý si vzpomíná, jak právě tento rok (2017) na jaře přední politici v ČR jako např. Andrej Babiš, nebo kandidát na prezidenta Jiří Drahoš, nabízeli Sorošovi přesun jeho Středoevropské univerzity do Prahy. Jenže zatímco neziskovky jako třeba ta Billa Gatese se věnují pomoci lidem a humanitární činnosti v Africe a podobně, Open Society Foundations je tvrdá lobbistická pěst, kterou George Soros rozbíjí státní režimy, korumpuje evropské poslance, financuje neziskovky a spouští revoluce a změny vlád. Znovu se potvrzuje, jakou obrovskou mocí disponuje dům Rothschild v celé Evropě. George Soros disponuje kapitálem právě tohoto domu, což jsou ve skutečnosti peníze Rothschildů. 

 

Karel Schwarzenberg: Soros je největší nadějí pro demokracii ve východní Evropě

 V roce 2018 rozpoutala Kalouskova klika pseudodemokratických stran pod vedením Karla Schwarzenberga útoky proti Babišovi (opět společné karty, organizované pochody na Václavském a Staroměstském náměstí, kde se pohybují stále titíž lidé a za pomoci zpravodajství České televize vytvářejí atmosféru celonárodního povstání). A v čele opět Kalousek, nyní už i Pospíšil, TOP 09 dirigovaná Karlem Schwarzenbergem a...

Stále stejní

Ze Švýcarska se rozpoutá kauza Babiš junior Čapí hnízdo, kde bílí koně: přehnaně ambiciozní dvojka Slonková - Kubík, je financovaná hádejte kým?

Soros mladší, Jourová a Soros starší -  I Jourovou Babiš stále chválil...

 Nebyla Jourová zvolena z důvodu, že byla proti gender, proti feminismu, proti migraci a dalším názorům a dnes...?

...a Člověk v tísni - ověřeno ČTK

 

 Kruh se uzavírá. Byl skutečně Babiš tak naivní?

 

Alespoň jeden z důkazů:

Soros podporoval chartisty, Klaus překazil jeho plán, říká fyzik ...

https://zpravy.idnes.cz/rozhovor-frantisek-janouch...77...soros...-/domaci.aspx?...
 
7. 4. 2018 - Dnes je v řadě zemí – včetně rodného Maďarska či Izraele – považován za personu non grata. I jinde jeho jméno budí kontroverze, naposledy ...