Vytisknout

Podle Syndikátu novinářů se situace zhoršuje a útoků na novináře přibývá. A to nejen ze strany politiků, ale především občanů - čtenářů, kteří novinářům za lži a dezinformace nadávají. (Budou i zedníci trestat zákazníky, když spadne čerstvě nahozená fasáda a zákazník se rozčílí?)

 

(Naposledy trpěly chudinky Slonková - Kubík)

  Nelíbí se vám práce některých médií? Myslíte si, že nějaký novinář jedná zaujatě či na objednávku? Tak pokud tento váš názor budete prezentovat na sociálních sítích, novináři si vás najdou a podají na vás trestní oznámení. Slova jako NOVINÁŘSKÁ ŽUMPA, či PRESSTITUTI, podle nich používat NESMÍTE.

Novinář je svatý - a mediální žumpa nedotknutelná
výsost novinář je nadčlověk

 

 

Když uráží oni vás, je to SVOBODA TISKU.

Když v obraně urazíte vy je, je to podle nich TRESTNÝ ČIN.

 

Syndikát proto spustil nový projekt: už se nemůžeme dívat, jak se šíří na sociálních sítích urážky na novináře. Tým bude tyto údajné urážky na novináře monitorovat. Bude k tomu používat monitorovací program Social Watch. Program podle nadefinovaných slov prohledá diskuzní fóra, nebo sociální sítě. Podezřelé výrazy jsme našli třeba v těchto příspěvcích: mediální žumpy, nebo presstituti. Uděláme screenshoty, uděláme záznam o tom incidentu a předáme ty "presstituty" právníkům.

 

Na autory příspěvku chce Syndikát novinářů podávat trestní oznámení.

Drzé čtenáře potrestáme

 

Tereza Šnoblová

Česká televize