A je to venku: díky těžkému zranění důstojníka musela Ukrajina s pravdou ven: Na palubě tří ukrajinských lodí, které v neděli zadržela ruská pobřežní stráž, byli skutečně vysocí příslušníci kontrarozvědky. A ČTK, veřejnoprávní Česká televize, Petříček a komunistický generál Petr Pavel nevědí, jak tento terorismus zahladit. Co jít čelem k masám, pane komunistický generále Pavle?

 

Museli s pravdou ven a i propagandistická Česká televize již přiznala, že lhala!

Další propagandistická média zoufale přiznávají, že lhala!

Dokonce je podezření, že za umučením k smrti afghánského vojáka je NÁŠ mírový voják naší mise. Americký určitě.

Šílené zprávy a katastrofa pro státní českou propagandu a ministra zahraničí JEDNA ZA DRUHOU!

 

Podá Petříček demisi?

Jak bude reagovat vedení NATO - podá demisi a potrestá Porošenka?

CO UDĚLÁ BOLŠEVICKÝ GENERÁL PETR PAVEL?

Spousta otázek, na které by si nyní měli sami občané České republiky sami ověřit, komu věřit!

A v české televizi stále běží ve smyčce, kdy se vyhlásí sankce na Rusko!

Vážně nejsou páky na zastavení extremistických, poplašných zpráv z extremistické České televize a ČTK?

Může si dovolit Česká televize beztrestně lhát?

 

OBCHODNÍ LODĚ?

Jeden z příslušníků SBU byl těžce zraněn, potvrdil šéf tajné služby Hrycak citovaný agenturou Interfax-Ukrajina. V komuniké uvedl, že „jeden z ruských bitevníků použil proti ukrajinským člunům dvě neřízené rakety, v důsledku jeden z důstojníků SBU utrpěl těžká zranění“. Příslušníci kontrarozvědky se podle komuniké SBU „během čtyř let ruské agrese“ nacházejí na přední linii obrany, bok po boku ukrajinských vojáků.

 

 

Velmi nebezpečný dělový člun Akkerman (U 174)

Vážně měli vyhodit Kerčský most do povětří? Ještě večer odmítala státní propaganda říkat, že tam pluly dělové čluny a hlásala, že tři lodě ohrozila ruská armáda! A najednou je vše jinak - dělové čluny a na nich důstojníci SBU!

 

A šílenci řvou dál

A už začíná defilovat v televizi Bakalův kůň Ondřej Soukup - a tento antiruský Goebbels smutně pláče, že kdyby Rusové atd...

 „Existuje záznam komunikace mezi jednotlivými skupinami lodí, ze kterého vyplývá, že Ukrajinci odplouvají, když vidí, že se do Kerčského průlivu nedostanou. V tu chvíli je patrně ruská plavidla začala pronásledovat a následovalo to, co už víme, tedy náraz ruské lodi do ukrajinské a palba, kterou ruská strana přiznala,“ řekl v ČT k události komentátor Českého rozhlasu a rusista Libor Dvořák „Z komunikace bylo zcela zřejmé, že posádky těch tří lodí se do ničeho pouštět nechtějí,“ dodal. (Nikoliv dělové čluny, ale prý lodě - viz výše foto.)

 

A prý tam pluly dělové čluny za zábavou a když nemohly vypouštět rachejtle, tak se otočily a jely spinkat domů...

 

Vážně si myslí ti ANTIrusisté, že jsme dementní? Prostě je Rusové nenechali uprchnout a je to dobře, dnes musela Ukrajina přiznat, že na nich byli důstojníci SBU a nechtěli se nechat chytit!

 

Omluví se propaganda za manipulaci českým národem?