Pokud práskání a udávání za pomoci dezinformačních deníků jako je The Guardian a Le Monde nebude uznáno a přitom díky těmto práskačům je těžce poškozeno jméno České republiky, žádejme velice, velice tvrdý exemplární postih, okamžité odstoupení ze všech funkcí a jako náhradu všem občanům  vyplatit odškodné ve výši 1 miliardy, aby už nikdo nikdy nezneužíval  občany a jméno České republiky jako rukojmí!

 

Pokud v tom svinstvu jedou i další, mohou se podělit! Požadujme, ať všechny udavače naplno odtajní!

I slepý vidí, že se hledá cokoliv, aby byl Babiš z funkcí odstraněn a my, občané, jsme sprostě zneužíváni v politickém boji stylem bolševismu a trestu gestapa!

 

Jak funguje toto udavačské svinstvo?

ČTĚTE POZORNĚ

 

Práskač najde nejslabší místo, které se nedá hned odhalit (u dotací či v politice se najde vždy nějaká ptákovina) a zatímco udání předá politické opozici do Bruselu (vždy se žádostí, aby nebylo prozrazeno jméno), ve stejný den práskač zasílá udání do dezinformačních mainstreamových deníků, které po tom s radostí čapnou.

 

  Ty si zprávu ověří  ze zaručeně ověřeného zdroje, jehož autor si nepřeje být jmenován, čímž zpráva dostává punc faktu!

 

A tím dalším zdrojem je onen Brusel, který potvrdí, že tento udavačský dopis převzali, ale nesmí prozradit onen zdroj.

 

Následně Česká televize celý den vysílá, jak The Guardian a Le Monde odhalily Babiše jako zločince!

 

 A takto podvodně manipulativně drtí obyčejný lid!

 

Tento zrůdný nacistický systém musí být vyloučen navždy, nechceme li, aby se vrátily koncentráky a totalita. Nebo zde jsou soudy, které nesoudí a to znamená, že se systém zhroutil a musí nás soudit  politická moc jako za bolševiků. Vážně toto jsme chtěli?

 

Někdy si říkáme (a stačí se podívat, že toto si myslí tisíce, možná miliony slušných): pane Bože, proč se musíme bít za Miloše Zemana, Andreje Babiše či Vladimíra Putina (spíše Rusko), když stojíme úplně na opačném břehu, ale tato svinstva vedená proti nim už jsou tak daleko za hranou, že nám nic jiného nezbývá? Nikdo netvrdí, že by byl Babiš andílek, ale místo abychom zastavili svinstvo dotací, které nám opticky pomáhá, ale ve skutečnosti západu platíme 3x víc, než on nám a ještě jsme jejich otroky, pseudodemokraté podporují dotace, aby v ruce měli páky na udávání a práskání, protože tak složité smlouvy nedokáže ošetřit ani nejlepší právník na celém světě!

 

Potrestejme exemplárně udavače a práskače, nebo se z toho svinstva a hnoje nikdy nevyhrabeme!

 P.S. Vysoký exemplární trest? Všichni tři vydělávají obrovské peníze ve veřejných funkcích, takže výše odpovídá jejich (nikoliv dělnickému) postavení!

 

Jenom pro zajímavost, všimli jste si, že ta stoka je vždy vedena přes Zelené?

Evropská komise podezírá Babiše ze střetu zájmů, hrozí vracení dotací