Vytisknout

Jako z kopíráku se šíří revoluce těch, co fanaticky chtějí NATO a Evropskou unii a dostávají za uši. Na Ukrajině se revoluce prohraných částečně podařila, v České republice se také eurosvazáci bouří, (i když je to zmatené kdo je kdo), dokonce i v USA ti, co prohráli vyzývají k svaté válce.

 

Tak a máme tu Gruzii a...

Další a další státy, pokud si mohou svobodně zvolit, se odvrací od nabídek NATO a Evropské unie a odmítají americké základny, kterými hrozí USA všude, kde se s nimi nesouhlasí.

 

Salome Zurabishvili byla zvolena jako první žena prezidentkou Gruzie

Salome Zurabishvili - prezidentka Gruzie

 

A už to začíná

V centru gruzínské metropole Tbilisi se v neděli sešly tisíce lidí, kteří na výzvu opozice přišli protestovat proti výsledkům nedávných prezidentských voleb.

(I v Gruzii žádají výměnu... Voličů!)

„Neuznáváme nelegitimní výsledky zmanipulovaných voleb a žádáme, aby v této zemi byly vypsány předčasné parlamentní volby,“ řekl v neděli svým podporovatelům Vašadze, vybraný vůdce pro NATO, USA a Evropskou unii. Přitom kandidát opozičního Sjednoceného národního hnutí získal ve druhém kole voleb 28. listopadu 40 procent hlasů, Zurabišviliová 60 procent.

Takže nikoliv rozdíl několika hlasů.

 Pozorovatelská mise Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) v Gruzii došla k závěru, že prezidentské volby se uskutečnily podle pravidel. (Pouze ti voliči jsou divní a měli by se vyměnit)

 Gruzínská opozice chce v protestech pokračovat. Další demonstrace je plánována na 16. prosince, kdy se má Zurabišviliová slavnostně ujmout své funkce.

 

A v České republice se rádoby demokraté bojí referenda za setrvání v Evropské unii jak čert kříže...

 

psali jsme

Potvrzeno: občané Gruzie odmítli NATO a EU a zvolili Salome Zurabishvili