Vytisknout

Nejlepší instituce jsou RRTV, která kontroluje Českou televizi, BIS, co hledá novičok a agenty na veřejných WC. Jenomže pro informace BIS stačí zajít do vrátnice CIA při vyšetřování Trumpa stylem prosebníčka a vrátný na to dá kulaté razítko. A ač lidé (70%) řve na hospodaření a nevyváženost České televize, Parlament schvaluje zprávy RRTV a BIS jako excelentní.

 

Každý si může udělat úsudek o veřejnoprávní televizi sám. A BIS?

Tyto zdánlivě žabomyší války jsou vážnější, než si mnozí myslí a proto je důležité ukázat na několika faktech, na čí straně pravda skutečně je.

USA nás okrádají či chtějí okrást o miliardy dolarů, ale BIS povykuje: to Rusi, to Rusi... Přes naše území šmejdí američtí "Dragouni", ale BIS a jejich patolízalové volají: "To Rusi, to Rusi". A lidé si už významně, až na 1% zaháčkovaných na penězích z Bruselu (které tam platíme na daních my), klepou na čelo. Jak za bolševika, pouze zrcadlově.

Psát o ropě a plynu přes nátlak USA je jak nosit dříví do lesa. Ale stále slyšíme od BIS: "To Rusi, to Rusi...

Psát o tom, že na sankcích proděláváme my a nikoliv Rusové je jak nosit dříví do lesa. Ale stále slyšíme od BIS: To Rusi, to Rusi...

 

Co je to čučkař?

čučkař11. morav. zbabělec, *srabař 2. neúspěšný člověk, kdo dělá jen malé věci, troškař, žabař 3. vězeň. dozorce (podle kontrolování skrz *čučku)

čučkařit – mít málo výnosné zakázky, dělat nevýnosné věci, v krimin. prostředí spokojit se s malými krádežemi. Takovejch let jsem čučkařil, tak mi to přej.

 

60% až 70% už ani Evropské unii nevěří, ale BIS a její poskokové stále ještě "echují": to Rusi, To Rusi...

Dělají si z nás legraci?

 Vyhoštění za údajný novičok tří Rusů je velký úspěch BIS, jak tvrdí Koudelka?  Je normální urážet národ zesměšňováním předkládáním zhovadilostí?

 

 A nyní k důkazům, jak nás údajně okrádá Rusko a Čína, zatímco USA...

Veřejně se velvyslanec Eisen českým občanům vysmíval, že jeho největším úspěchem je, že nás okradl (oni na to mají slovo olobboval) o miliardy dolarů.

Americký velvyslanec v Česku se osobně pokusil odvrátit klíčovou část lékové reformy, která má zemi ušetřit až pět miliard korun. České televizi to potvrdili ekonomičtí náměstci vlády i ministr zdravotnictví Leoš Heger.

Podle odborníků je farmaceutický průmysl pro USA velice důležitý a diplomat dostal pokus o intervenci za úkol od ministerstva obchodu. Elektronické aukce by měly ulevit pojišťovnám a zlevnit některé léky, farmaceutickým firmám ale zisky klesnou. Vítěz aukce totiž musí s cenou dolů, získá za to celý trh s určitou léčivou látkou.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/americky-velvyslanec-loboval-proti-zavedeni-elektronickych-aukci-1df-/domaci.aspx?c=A110811_192715_domaci_taj

Velvyslanec Eisen lobboval za zrušení aukcí na léky

MZV: Eisen prý lobboval pro farmaceutické firmy transparentně

O tomto mluvil prezident Zeman? A BIS mlčí!

Při odchodu jásal, že to dokázal a jako velvyslanec zde misi splnil. USA nás mohou okrádat dál. Vážně toto bylo napsáno ve zprávě BIS? Ne, BIS stále opakuje: to Rusi, to Rusi...

 

A co další velvyslanec, který nás poučoval o korupci a sám prý nekorumpoval? Pak ho prezident Zeman vyrazil.

 

O tomto mluvil prezident Zeman? A BIS mlčí!

 

Takže buď BIS veřejnosti lže, (což my nemůžeme vědět), nebo jsou to hochštapleři - dle prezidenta čučkaři za mnoho miliard, (což by bylo ještě horší) aniž by chránili skutečně občany státu, za který mají jako tajné služby bojovat. A prezident Zeman má v tomto případě JEDNOZNAČNĚ pravdu! Skvělá reputace BIS spočívá ve skvělém přebírání zpráv ve vrátnici CIA a předávání poslancům, kteří na to dají štempl: schváleno v zájmu Evropské unie a NATO. Vypátrali jsme lidi, co nadávají Evropské unii na sociálních sítích. To však dokáže každý práskač stylem Pepek Vyskoč ze Švejka.

Jistě, tajné služby se jmenují tajné, protože by měly být tajné. Pak ale je zde druhá část, kdy občanům dané země se zatajuje faktická informace, zatímco veřejně se deklamuje nebezpečí, které neexistuje. Přestože nás evidentně okrádají USA, máme volat: To Rusi, to Rusi. A Rusáky máme snad i pod prkýnkem na WC. Jenomže my, občané České republiky nejsme nevzdělaní odpadlíci z přístavu u New Orleans v Louisianě a neplavíme se po Mississipi.

 

BIS těmito žvásty oslabuje nás a nikoliv prezident Zeman BIS!

Vážně poslaci České republiky nevznesou dotaz: "A co sakra český občan a Česká republika?"

 

 P.S. Pro nás, obyčejné lidi jsou veřejné výstupy BIS pouze kouřovou clonou pro prapodivné machinace našich vůdců ze západu. Prezident Zeman má však přístupy i k utajeným informacím a tvrdí to samé...