Rusko má nejlepší zbraňový systém a je zbytečné už snad dávat další peníze na zbrojení. Rusko má nejlepšího prezidenta na světě a je čas zrušit volby. Rusko má nejlepší tajné služby na světě a je čas ty ostatní propustit. Rusko má nejlepší technologie na světě a Silicon Walley bude muset skončit. Rusko je démon a obsadilo celý svět.

 

Normálně by to bylo bráno jako promiňte zhovadilost, kdyby toto netvrdila CIA, generální z NATO Stoltenberg, vůdci z Bruselu a  vyjadřují se tak i naše tajné služby.

 

Rusko s pomocí Číny ovládlo technický, vojenský a technologický i finanční svět a všechny západní státy jsou bez šance!

 

Rusko zlikvidovalo CIA, Clintonovou a dosadilo do Bílého domu Trumpa

Rusko ovládlo mysl všech občanů USA, a ti jsou tak pomatení natolik, že se Trumpem řídí

Rusové rozvrátili Británii a zmanipulovali Brexit

Rusové rozvrátili systém ve Francii a žluté vesty útočí (ruské)

Rusové mají tajné zbraně a raketové základny po celém světě a NATO neví, jak se ubránit. (Tvrdí to Stoltenberg, šéf NATO a ten génius má vždycky pravdu.)

Rusové ovládají už světový internet, Facebook a Google

Putin proniká do našich myslí a mění nám osobnosti. (Tvrdí to CIA a ta se nemýli)

Putin ovládl i počasí a všude je sucho či neúroda, pouze v Rusku dokázal Rus pršet a následně vyvážet.

 Putin je na WC, Putin teče z kohoutků, Putin padá ze střech, Putin je mág, co vztáhne ruku a celé USA mu zobou z ruky (Opět tvrdí CIA, zvláštní americký vyšetřovatel a pár amerických expertů.)

 

Analytická společnost New Knowledge a tým Oxfordské univerzity spolupracující s analytickou firmou Graphika se shodly se závěry amerických tajných služeb, že stopy vedou k ruské Agentuře pro výzkum internetu (AII). Ta bývá označována jako trollí farma. Nejlepší na světě.  "Tyto útoky jsou mnohem provázanější, rafinovanější a rozšířenější, než bylo dosud odhaleno," uvedl senátor Mark Warner, který je nejvýše postaveným demokratem v senátním výboru pro kontrolu tajných služeb.

 

Hospodářské noviny

Ruské kamery se o vás dozví všechno, najdou si i sociální sítě. Využívají k tomu rozpoznávání obličejů aplikace FindFace

 Řeč je o aplikaci FindFace, která podle obličeje najde na ruské sociální síti VKontakte (ruská obdoba Facebooku) všechny informace o daném člověku: jméno, věk, bydliště, fotografie a další.

Takže shrnuto: Rusko má nejlepší technologie, logistiku, zbraně, politiky, prostě vše. 

Upřímně my, Češi ze 70% tvrdíme, že by nám s těmi žvásty alepoň na vánoce mohli dát pokoj a i s Banderovci si je strčit... Víte kam! Ale co máme dělat, když nám to tvrdí takové šajby jako Stoltenberg, CIA, Macron, Štětina, demokratická elita lepšolidí z kavárny v čele s Fischerem a mnoho dalších hlavounů celého světa? (Západního)

A my jsme jen malé stádečko ponížených ovcí...