Vytisknout

„Hnus. Hnus. Hnus. Synonymum pro hnus-zeman. Malé písmeno je v tom jménu schválně. Ten člověk si to velké nezaslouží,“ vyřvávala herečka Aňa Geislerová. Zato energie kolem kampaně Drahoše prý byla povznášející...

 

Anna Geislerová: Největší hrdinkou je každá svobodná matka a pak oznámila, že nám, jako národu porodila dvě děti. To fakt nemá chybu.

 

A pak si sedne k hvězdě Seznamu Kubíkovi a zděšeně vykládá, že jí ani nenapadlo, když někomu nadává, že se k ní lidé budou chovat stejně. Dokonce to vypadá, že ona a další lepšolidé smí té spodině nadávat, smí je urážet, zatímcoti důchodci a ti údajně zaostalí lidé, co nic nechápou, na to nemají právo.

 

 „Někteří mi dokážou nenávistně napsat: My jsme vyhráli volby, vy držte hubu, nebo si vás najdeme“

A jaksi ve své svaté válce zapomíná, co ona vyřvává na každého, kdo si myslí něco jiného, než ona, viz prezident Zeman. Prý jí jsou lidé lidsky nesrozumitelní, a nechápe, zda měli rodiče. Ti nenávistní. Co jí nadávají stejně, jako ona jim. Které si zvolili.

 

A její mozkový trust nedokáže vstřebat podobně jako u Hrušínského, že její póza není divadelní cirkusácká role, ale život, kdy rozdává li rány, musí počítat s tím, že jí je jiní vrátí. Prostě lidé volili Zemana a Babiše, měli k tomu důvod a její urážky jsou urážky všem, co jim dali na čtyři roky svůj volební hlas.

 

Jenomže, jak taková zaostalá osoba může v divadle lidu předávat informace, když má v hlavince vygumováno a vůbec nechápe, o čem svoboda a demokracie je? Navíc, ta "smrt" na facebooku je divadelní, prostě smrt hlasu, nikoliv života. Skutečně je divné, že to zrovinka herečka neví a nechápe! I když dle vzdělání...