Vytisknout

Fantasmagorie, která už se asi skutečně bude muset řešit. Lidsky, nakopnutím někam. Všimli jste si záhady? Soudruzi vedoucí tajných služeb žasnou nad Zemanem, že nic nechápe, když oni sami nic nevědí. A neprozradí to prezidentovi, protože je to tak tajné, že si to tají i sami mezi sebou.

 

„Tito dva lidé, tedy Koudelka a Navrátil, ohrozili vážným způsobem ekonomické zájmy České republiky,“ řekl Zeman v TV Barrandov. "Navrátil odkazuje na Koudelku a ten nic neví, tak odkazuje na Navrátila".

 

Idiotkracie?

A aby té komedie nebylo dost, všimněte si ještě (a to není vtip) záhadné kombinace. Naši Velcí vůdci jako Kalousek, Bartošek, Pospíšil, Štětina, Peksa, Maláčová a další nechápou prezidenta Zemana. Lidé zase nechápou naše Velké vůdce a tak mizí na smětiště dějin, ale chápou Zemana.

 

A protože lidé chápou v mezinárodních otázkách prezidenta Zemana, ale nechápou slepé fanatické Velké vůdce,

navíc se smějí NovičokuHuawei jak za bolševika Rádiu Jerevan,

tak jsou dementní, staří, blbí a zaostalí, jak tvrdí Hrušínský z Jezerky na dotacích, či Aňa Geislerová.

 

A nyní vážně (byť ta úvodní komedie je bohužel děsivě komická): že se musí stále dělat prověrky zneužití dat včetně Huawei o tom žádná. Prostě je to nutnost a zde naprostý souhlas. Ale aby všichni občané České republiky, dokonce celého světa věděli, jak zneužívají data USA, od přihlašování Windows, přes Google a Facebook a toto zneužívání v USA předloženo s jasnými důkazy, přesto naše BIS a komická NÚKIP mlčí, sveřepě mlčí a nechá si tady v našich datech rejdit americkou CIA jak ji napadne? A to je v pohodě, přestože Němci tajné služby USA z Německa za to vyrazili.

Ale stačí jakási prapodivná tržní válka mezi výrobci USA a Číny a naše tajné služby dělají z občanů České republiky rukojmí ?

 

Pokud nás toto svinstvo tajných komediálních služeb poškodí jak naznačil prezident Zeman nemaje důkazu a bez předložení důkazu,

všichni, kdo se na tom podílejí, měli by být souzeni za skutečnou vlastizradu.

My občané máme právo vědět (v základních obrysech) jaké nebezpečí nám hrozí a kde se ukrývá. Kecy, že by mohlo být, kdyby bylo tak by jaksi bylo si mohou naložit do záchodků organizace CIA, ale nemají právo nás, občany České republiky tímto zesměšňováním a vlastizradou v prospěch cizí mocnosti urážet! Nepatříme pod správu Bílého domu! Ani Adolfa Hitlera! Jsme Česká republika!

 

Vím, že nic nevím, ale vím to jistě

Podle Peksy nemůže být hrozba spojená s Huawei, vůči níž BIS i NÚKIB varovaly, vymyšlená, a proto byla jejich varování správná. „Povinností BIS a NÚKIB je hlídat bezpečnost ČR a pokud vidíme takovou hrozbu, která nemůže být vymyšlená, nevidím důvod, proč by nereagovaly. Pokud je prezident vyzývá, aby to nedělaly, (to je vtip, nebo sprosté, zákeřné překroucení?) je to hodně v rozporu s tím, co by prezident měl dělat,“ řekl Mikuláš Peksa. Za práci zpravodajských služeb se ve svém stručném vyjádření postavili i ministři životního prostřední Richard Brabec či práce Jana Maláčová (ČSSD). Práci BIS prý oba věří.

Jenomže víra patří do kostela, zatímco pan prezident chce pouze DŮKAZY!

 

A ty jsou kde? Odpovězte si sami. Ale naši vůdci věří.

VĚŘÍ!

A VĚŘÍ!

P.S. V roce 1939 také část vůdců věřila Francii, Anglii...

 A když se podíváme na další důkaz, v jakou agentománii se překlopila americká CIA ve vnitrostátní propagandě USA, zaplést se znamená znevěrohodnit sama sebe! My potřebujeme tajné služby hrdé a svéprávné hlídající nás ze všech stran a nikoliv poskoky cizích mocností: jednou sovětskou, podruhé americkou. Ne, my musíme vybudouvat naše české!